share
 

Vitiligo behandeling

Vitiligo behandeling kan worden gericht op terugkeer van de normale pigment of te vernietigen resterende pigment. Het herstel van de functie van de huid en de verbetering van de individuele uitstraling, Vitiligo is beheersbaar wel. Vandaag zijn er een aantal manieren om de verschijning van vitiligo te wijzigen zonder de aanpak van de onderliggende oorzaak. Vroegtijdige behandeling opties kan het volgende omvatten:

• Blootstelling aan intens ultraviolet licht bijvoorbeeld UVB-therapie
• Medicijnen via de mond ingenomen e.g trimethylpsoralen
• Geneesmiddelen op de huid aangebracht, zoals corticosteroÔden crŤmes, immunosuppressiva of repigmenting agenten.

De huid kan worden geŽnt of verwijderd uit normale gebieden en geplaatst in het gebied van Vitiligo. In de toekomst kan de huid pigment cellen worden gekweekt in het laboratorium en worden gebruikt om aangetaste delen te behandelen. In lichte gevallen kan vitiligo bleke merken worden verborgen met verhulling producten of andere cosmetische camouflage oplossingen. Indien de getroffen persoon is bleke huid, kan de patches gemaakt worden minder zichtbaar door het vermijden van zonlicht. Echter, kan blootstelling aan zonlicht ook de oorzaak van de melanocyten tot het pigment regenereren.

Vitiligo is een aandoening met complexe oorzaken. Mensen met vitiligo lijkt te erven een genetische aanleg voor de aandoening. De aandoening kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid van aanzetting oorzaken. Veel mensen melden dat hun vitiligo verscheen voor het eerst na een traumatische of stressvolle gebeurtenis. Het voornaamste symptoom van de aandoening is het verlies van huidskleur. Haar groeit uit de getroffen gebieden ook mist kleur. Daarnaast kunnen particulieren hebben pigment afwijkingen van het netvlies of iris van de ogen. Zodra de diagnose is gesteld, Vitiligo behandeling wordt onmisbaar. Het is belangrijk om de bestrijding van de andere aandoeningen die Vitiligo met zich meebrengt.

Extreme gevallen van Vitiligo kan worden onaantrekkelijk en kan een individu vooruitzichten en sociale interacties beÔnvloeden. Soms is de beste behandeling voor deze specifieke aandoening is helemaal geen behandeling. Lichte huid moeten vermijden looien van de normale huid, omdat de no-pigment witte huid van Vitiligo heeft geen natuurlijke bescherming tegen de zon. Daarom zijn deze gebieden goed verbrand, en patiŽnten hebben een verhoogd risico op huidkanker. Vermijd de zon zoveel als je kan in het bijzonder wanneer het het meest intens is om brandwonden te vermijden.

Vermommen Vitiligo met make-up, zelfbruinende bestanddelen of kleurstoffen is een gemakkelijke manier om het minder opvallen. Cosmetica kunnen worden gebruikt om de verschijning van de blootgestelde witte gebieden te verbeteren. Gebruik een zonnebrandmiddel voor de onderdelen die niet kunnen worden gedekt als ze voorkomen dat het branden van de getroffen gebieden. HuidcrŤmes en orale medicatie zijn beschikbaar voor ernstige gevallen. Zorg ervoor dat bij het kiezen van crŤmes die ze hebben bijwerkingen die kunnen maken van deze patches ongewenst. Als zonneschermen en cover-ups zijn niet bevredigend is, raadpleeg dan uw arts als hij kan een andere behandeling aanbevelen.

Autologe transplantatie, depigmentatie van de huid en repigmentatie therapieŽn zijn andere opties voor mensen die zwaar getroffen zijn. Echter, de keuze van de therapie is afhankelijk van het aantal bleke / witte vlekken en hoe wijdverbreid ze zijn. Het kan ook voorgesteld worden afhankelijk van de voorkeur van de patiŽnt voor de behandeling. Elk individu met Vitiligo reageert anders op de behandeling, en een bepaalde behandeling werkt mogelijk niet voor iedereen. Deze therapie kan worden gebruikt in combinatie met medische of chirurgische behandelingen. Vitiligo huidige behandelmogelijkheden zijn medische, chirurgische, en adjuvante therapie.

Voor sommige patiŽnten met een te verbreken gevallen, de meest praktische behandeling van vitiligo is om de resterende pigment te verwijderen uit de normale huid. Dit maakt het hele lichaam een gelijkmatige witte kleur. Als alternatief, sommige mensen met de aandoening te kiezen voor chemische depigmentatie. Het is gedaan met een chemische stof genaamd monobenzylether van hydrochinon en duurt ongeveer een jaar in beslag. Dit proces is onomkeerbaar en in het algemeen eindigt met volledige of bijna compleet depigmentatie. Bij kinderen is de behandeling van vitiligo meestal gedaan door te suggereren zonnebrandcrŤme en cover-up maatregelen.

Repigmentatie therapieŽn worden gedaan door middel van lokale corticosteroÔden. CrŤmes met corticosteroÔd verbindingen kan effectief zijn bij terugkeer pigment om kleine gebieden van de getroffen huid. Deze middelen kan de huid dun en dus moeten worden gebruikt onder de zorg dermatoloog. Naast behandeling van vitiligo, moet aandacht worden besteed aan de psychologische welzijn van de individuele.

Personen met Vitiligo zijn er zeker van om onze 's werelds beste Vitiligo vinden kruiden behandeling, genezing Vitiligo Olie, zeer nuttig om Vitiligo aandoening te bestrijden en Vitiligo patches. 100% gegarandeerd Cure Vitiligo Olie is klinisch bewezen permanente behandeling voor zowel Leucoderma en Vitiligo merken. Het vormt een speciaal ontworpen kruidenformule die zwarte komijn, Psoralea coryli Folia, kokosolie en Zuurbes wortel bevat. Deze kruiden worden met elkaar vermengd in een vaste verhouding die nederlagen en geneest Vitiligo. Sinds Cure Vitiligo Olie bestaat uit pure kruiden, dus minder of geen bijwerkingen.

Vitiligo On Eye

V: Ik ben op zoek naar Vitiligo behandeling? Hoe voordelig is Vitiligo behandeling?

A: De keuze van de Vitiligo behandeling hangt af van de patiŽnt om wat voor type hij liever. In onze tijd bij bewustzijn wijdverspreid is, wordt ervan uitgegaan dat patiŽnten weten dat niet alle behandelingen werken voor hen en een paar van hen kan of kan niet werken voor een bepaalde patiŽnt. Elke selectie van de behandeling moet worden gemaakt na overleg met de arts. Voor zover de kosten van de behandeling betreft, kan het variŽren van $ 100s van dollars om een paar dollar. Wederom is het noodzakelijk om een selectie zorgvuldig te maken. Hieronder volgen de beschikbare oplossingen voor Vitiligo / leukoderma; Actuele steroÔde therapie, homeopathische therapie, Ayurvedische therapie, kruidentherapie, chirurgische therapie.

Q: Wat is de beste behandeling van vitiligo?

A: De beste remedie voor Vitiligo is wat een patiŽnt kiest beste voor hem. De ziekte Vitiligo kan niet worden uitgeroeid of met wortels af, maar de karakteristieke witte vlekken van Vitiligo kan worden gekregen kwijt door een aantal van de beschikbare behandelingen. Mits hieronder is een lijst van beschikbare behandeling; Actuele steroÔde therapie, homeopathische therapie, Ayurvedische therapie, kruidentherapie, chirurgische therapie.

Q: Hoe werkt Vitiligo kruiden behandeling in zijn werk?

A: Herbal behandelingen altijd werken natuurlijk ook voor het menselijk lichaam, omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediŽnten. De natuur heeft verborgen schat in kruiden waarvan de waarde al lang geÔdentificeerd. De oude Egyptenaren en Chinezen hebben gebruikte kruiden voor de behandeling van vele ziekten. Kruid voor de behandeling van ziekten heeft bijgedragen aan de medische wetenschap in een vele manieren. Waar de wetenschap niet te geven een oplossing voor een ziekte, vinden we kruiden het oplossen van onze problemen. CureVitiligoOil is een puur plantaardig product dat is een mix van alle natuurlijke ingrediŽnten; Zuurbes wortel, Kokosolie, Zwarte komijn en Psoralea coryfolia. Zuurbes wortel en komijn boost je immuunsysteem sinds Vitiligo wordt beschouwd als een auto-immuunziekte. Psoralea coryliforlia is een foto-sensibiliserende agent versterking van de bruining van de zon. Kokosolie fungeert als een gladdere, weekmaker. De combinatie van deze vier ingrediŽnten in de vorm van een kruidenmiddel dat wil zeggen CureVitiligoOil doet wonderen voor de huid. Het product verwijdert de witte vlekken van vitiligo. Het is een gegarandeerde en klinisch bewezen succes.

Q: Wat is de verschijning van Vitiligo? Wie is meer kans om er last van, mannen of vrouwen of kinderen?

A: Vitiligo wordt gekenmerkt door het verschijnen van witte vlekken op de huid. Deze patches verschijnen wanneer melanocyten Melanine producerende cellen dwz (deze cellen zijn van nature aanwezig zijn in huid en Melanine is een bruin-zwart pigment die normaal bepaalt de huidskleur produceren) worden vernietigd. Over hoe precies deze melanocyten worden vernietigd, heeft de wetenschap Noy nog niet in geslaagd om een rechtstreeks antwoord te geven, omdat deze ziekte is heel weinig begrepen. Veel oorzakelijke factoren zijn voorgesteld, waarvan Autoimmue stoornis lijkt het meest plausibel. Per deze theorie, is een auto-immuunreactie opgehitst tegen het eigen lichaam is melanocyten en ofwel vernietigt of maakt ze disfunctioneel. Als gevolg van die melanocyten stoppen met de productie van melanine en een kenmerkende witte vlek van Vitiligo verschijnt op dat specifieke gebied van het lichaam. Vitiligo is een zeldzame huidaandoening. Het beÔnvloedt slechts 1 - 2% van de bevolking van de wereld van vandaag. Het heeft invloed op beide geslachten en alle rassen. Het kan iedereen overkomen; het nu mannen of vrouwen of kinderen. Mensen die lijden aan vitiligo waarschijnlijk om geboorte te geven aan kinderen die lijden aan vitiligo, maar de ziekte Vitiligo per se is niet genetisch bepaald. Voor de meeste patiŽnten patches verschijnen rond de 40ste jaar van hun leven en patches kunnen verspreidde zich traag. 

 


order

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter