share
 

Vitiligo

Vitiligo is een chronische huidziekte die het verlies van pigment veroorzaakt, resulterend in onregelmatige bleke of witte plekken op de huid. Gemeenschappelijke ruimten van de huid pigment verliezen zijn het gezicht, de lippen, handen, armen, benen en genitale zones. Vitiligo treedt op wanneer de melanocyten sterven of niet in staat zijn om te functioneren. Echter, de precieze oorzaak van vitiligo is complex en niet volledig begrepen. Vandaag, ongeveer 0,5 tot 1 procent van de wereldbevolking heeft Vitiligo. Het merendeel van de mensen die hebben vitiligo te ontwikkelen voor de leeftijd van 40 jaar; helft van de mensen ontwikkelen zij vůůr hun 20ste verjaardag. Vitiligo invloed op individuen van alle etnische achtergronden en beide geslachten, maar het is veel gemakkelijker opgemerkt op een donkere huid.

Er zijn minstens drie theorieŽn over het onderliggende mechanisme van vitiligo:

• Zenuwuiteinden in de huid release een chemische stof die toxisch is voor het melanocyten
• Melanocyten gewoon zelfvernietiging
• Het is het type van auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem de doelstellingen van de lichaamseigen cellen en weefsels.

Vitiligo vlekken vaak symmetrisch optreden in beide zijden van het lichaam. Af en toe kleine delen van het lichaam kan repigment zoals ze zijn opnieuw gekoloniseerd door de melanocyten. Vitiligo kan ook worden veroorzaakt door stress die het immuunsysteem aantast. De verstoorde immuunsysteem kan leiden van het lichaam om te reageren en beginnen te verliezen huid pigment. Vitiligo op de hoofdhuid kan invloed hebben op de kleur van het haar, waardoor witte vlekken of strepen en dus van invloed zijn gezichts-en lichaamshaar.

 


Wanneer het pigment producerende cellen, de 'melanocyten' worden aangevallen en vernietigd, kan dit van invloed op de huid, slijmvliezen, de ogen, binnenoor of haren verlaten witte vlekken. Het gebruikelijke type vitiligo heet 'Vitiligo Vulgaris', wat betekent gemeenschappelijke vitiligo. Vaak wordt gedacht dat vitiligo een auto-immuunziekte waarbij de organen eigen immuunsysteem wordt op zichzelf. Bepaalde witte bloedcellen leiden tot de dood van melanocyten. Mensen met vitiligo zijn ook iets meer gevoelig voor andere auto-immuunziekten. Deze ziekten kunnen alopecia areata, auto-immune schildklier aandoeningen, de ziekte van Addison, pernicieuze anemie en diabetes mellitus.

De helft van de patiŽnten in de eerste mededeling vitiligo voordat ze 20. De ziekte begint vaak voorkomt op de handen, voeten of gezicht, en vaak pigment verlies is vooruitstrevend. Echter, de mate van pigment verlies variŽren binnen elke patch. Het gebied van licht letsel of zonnebrand zijn meer vatbaar voor. Er is enig bewijs dat suggereert dat Vitiligo wordt veroorzaakt door een combinatie van auto-immuunziekten, genetische en omgevingsfactoren. Typische vitiligo toont een gebied van melkwitte huid, maar er zijn kan verschillende tinten van pigment in een patch, of een grens van een donkere huid kan cirkel een oppervlakte van een lichte huid.

Vitiligo begint vaak met een snel verlies van pigment, waardoor merken en mogen blijven tot het proces stopt. Kan echter cycli van pigment verlies voor onbepaalde tijd voort te zetten. De merken kan groeien, krimpen, of constant blijven in grootte. Het komt zelden voor dat de huid pigment bij vitiligo patiŽnten terug te keren op zijn eigen en zijn normaal. Sommige mensen die geloven dat ze niet langer de ziekte daadwerkelijk hebben verloren al hun pigment en hebben niet langer merken van contrasterende huidskleur. Hoewel de huid van de patiŽnt is allemaal een kleur, ze hebben nog vitiligo. De locatie van vitiligo aangetaste huid veranderingen in de tijd, en sommige patches kunnen opnieuw pigment en anderen kunnen blijven beÔnvloed.

De meeste mensen met vitiligo zijn in goede algemene gezondheid. Maar, kan dit plaatsvinden bij andere auto-immuunziekten zoals schildklier ziekte. De duur en de ernst van pigment verlies verschillen per persoon. Lichtgekleurde mensen meestal de mededeling van de tegenstelling tussen vitiligo getroffen gebieden en suntanned huid in de zomer. Er is geen manier om te voorspellen hoeveel pigment een individu zal het verliezen, maar degenen met ernstige gevallen kunnen verliezen pigment over het hele lichaam.

Hoewel de verandering in uiterlijk, veroorzaakt door Vitiligo kan van invloed zijn van een persoon emotioneel en psychisch welbevinden, maar er zijn meerdere strategieŽn hen helpen omgaan met deze ziekte. Het is belangrijk om een goede arts die neemt de aandoening ernstig en biedt emotionele steun te vinden. Individuen moeten hun artsen laten weten of ze depressief gevoel. Artsen en andere hulpverleners moeten in staat zijn om patiŽnten te helpen omgaan met depressie. Van de rente is het feit dat sommige mensen met vitiligo hebben gevonden cosmetica nuttig hun depressie en schaamte te overwinnen.

Cosmetica, dat de witte vlekken te dekken kan het verbeteren van uw uiterlijk en hen helpen zich beter voelt over zichzelf. Maar, voor het vinden van het product dat het beste werken, moet u wellicht om te experimenteren met verschillende merken van verhulling cosmetica. Het is ook sterk gesuggereerd dat patiŽnten moeten proberen om zoveel mogelijk over de aandoening en de behandeling keuzes te leren zodat zij kunnen deelnemen in het maken van belangrijke beslissingen over de medische zorg.

Er is een aantal Personen die lijden aan vitiligo, sommige van hen zijn hieronder opgesomd: Amitabh Bachchan, Michael Jackson, Graham Norton, Graham Norton, John Henson, Kara-Louise Horne, JD Runnels, Fez Whatley, Yvette Fielding, Ralph Pagano, Dan Amsinger , Richard Hammond, Eddie Panlilio. Arabische paarden zijn meestal aangetast door Vitiligo. In sommige gevallen is het niet nodig om te behandelen, maar Vitiligo slechts in enkele gevallen.

Q: Wat is Vitiligo? Hoe komt het voor?

A: Vitiligo is een huidaandoening gekenmerkt door patches van depigmentatie is dat kan worden gelokaliseerd of gegeneraliseerd. Hoewel de precieze oorzaak van vitiligo is nog niet bekend, de meest plausibele wetenschappelijke verklaring is dat de bruine of zwarte pigment melanine producerende cellen of melanocyten zijn of worden vernietigd of zodanig disfunctioneel als gevolg van een auto-immuun proces opgehitst tegen hen. Als gevolg van die huid verliest zijn normale kleur en witte patces zichtbaar worden. Vitiligo heeft gevolgen voor alle rassen en beide geslachten. Het kan ook in de familie hoe het is niet per se aangeboren.

Q: Hoe effectief is Vitiligo Oil? Ik heb op een allopathische behandeling voor vitiligo maar ik heb gehoord is het niet verstoken van bijwerkingen? Vitiligo is olie vrij van bijwerkingen?

A: Ja, CureVitiligoOil is absoluut neveneffect gratis. Het is een mix van alle natuurlijke ingrediŽnten, namelijk Zuurbes wortel, Kokosolie, Zwarte komijn en Psoralea coryfolia. De geneeskrachtige waarde van elk ingrediŽnt is al lang bekend. CureVitiligoOil is een klinisch bewezen therapie voor vitiligo. Jaar van onderzoek en uitgebreide studie heeft uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van deze olie. Dit product is een klinisch succes wat betekent dat het is getest op patiŽnten. Het is een algemeen bekend feit dat allopathische geneesmiddelen een opluchting voor zo lang als de geneesmiddelen worden gebruikt, op het moment medicijnen zijn gestopt met de zieke toestand terugkeert (Diabetes mellitus bijvoorbeeld vereist een levenslange inname van allopathische geneesmiddelen voor het handhaven van een normale serum insuline-niveau).

Q: Vraag: Hallo, ik ben uit India en natuurlijk een Bollywood volger en ik landde op uw site tijdens het surfen op het woord Vitiligo. Ik wilde weten wat de toestand van de huid Amitab Bachan? Is het Vitiligo? 

A: Hi there, welkom op www.curevitiligooil.com. U kunt bladeren door de site en het verzamelen van informatie als je wilt. Amitabh Bachan is een van de beroemdheden die lijden aan vitiligo. Amitab Bachan, verafgood en geprezen door vele fans over de hele wereld, heeft geoordeeld Indiase cinema voor meer dan vier decennia. Hij werd gediagnosticeerd met vitiligo in de jaren 1980. Vitiligo patches zijn te zien op zijn handen. U kunt Internet voor meer beroemdheden zoek en vind de lijst van de beroemde sterren die lijden aan vitiligo, Michael Jackson en Richard Mark Hammond, bijvoorbeeld, leed / lijdt aan vitiligo. Vitiligo patches zijn zichtbaar op het gezicht van Richard Mark Hammond's. Michael Jackson, bekritiseerd zwaar zijn hele leven voor cosmetische chirurgie, had Vitiligo vlekken op zijn gezicht, lippen, handen, armen en neus, die hij verborg door het ondergaan van volledige depigmentatie van zijn huid.

Q: Wat huidziekte heeft Amitabh Bachchan last van? Hoe kan het worden onderscheiden van andere huidaandoeningen?

A: Amitabh Bachchan, in de volksmond bekend als Big B, is een Indiase hoofdrolspeler die heeft gediend en heerste over de Indiase cinema voor decennia. Aangehouden hoger is dan God door zijn fans, hij geniet van ongeŽvenaarde roem en respect tussen de Bollywood volgelingen. Hij werd gediagnosticeerd met vitiligo in de jaren 1980. Zijn Vitiligo patches zijn zichtbaar op de achterkant van zijn handen en verschijnen zichtbaar in een paar films. Vitiligo kunnen gemakkelijk worden gescheiden door andere huidaandoeningen zoals eczeem, dermatitis, psoriasis, lepra in dat de Vitiligo patches niet jeukende zijn en ze veroorzaken geen ongemak van de patiŽnt. Vitiligo veroorzaakt geen huidletsels, littekens, zwelling en pus. Vitiligo wordt gekenmerkt door het verschijnen van witte vlekken op de huid veroorzaakt door de vernietiging van melanocyten als gevolg van auto-immune reactie opgehitst tegen hen. Een patiŽnt die lijdt aan vitiligo is onder geen levensbedreigende gevaar. 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter