share
 

Wat zijn de symptomen en tekenen van vitiligo?

Vitiligo (leucoderma) is een huidaandoening waarbij de speciale huidcellen, de zogenaamde melanocyten die pigment in de huid, maar ook de weefsels, bekend als de slijmvliezen die de binnenkant van de mond, neus, genitale en rectale gebieden, en het netvlies van de ogen, worden vernietigd. Als gevolg hiervan, melkachtig wit of licht roze plekken op de huid verschijnen op verschillende delen van het lichaam. Het haar kan ook terecht wit / grijs die groeit in gebieden die door Vitiligo en op de hoofdhuid.

Er zijn drie belangrijkste kenmerken van Vitiligo, met inbegrip van centrale patroon waarin de de-pigmentatie is beperkt tot een of slechts enkele gebieden; segmentale patroon waarin de-pigmentvlekken te ontwikkelen op slechts een zijde van het lichaam, en de algemene patroon, de meest gemeenschappelijk patroon, waarbij de-pigmentatie treedt symmetrisch aan weerszijden van het lichaam.

Deze huidziekte was ontdekt manier terug in de tijd, en kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, geslacht en ras. Tot op de dag, de precieze oorzaken van Vitiligo zijn onbekend, en onderzoekers en artsen zijn gekomen met vele theorieën over de oorzaken van deze chronische huidziekte. Echter, deze chronische huidziekte heeft meer kans om te ontwikkelen bij mensen met bepaalde immuun ziekten, zoals hyperthyreoïdie, alopecia areata, en pernicieuze anemie, hoewel, wetenschappers weten nog steeds niet de exacte reden voor het verband tussen vitiligo en deze auto-immuunziekten. Toch kan Vitiligo ook erfelijk zijn, dat wil zeggen, het kan in de familie. De meerderheid van de mensen, die hebben Vitiligo, te ontwikkelen voor de leeftijd van 20; dat sommige ook te ontwikkelen voor de leeftijd van 40.

Er zijn veel tekenen en symptomen van vitiligo. De eenvoudigste is dat een persoon met deze huidziekte eerste zal begint te merken witte vlekken te ontwikkelen op zijn / haar huid. Vitiligo is meer kans op de delen van de huid die meer blootgesteld aan de zon, zoals handen, armen, voeten, gezicht en nek en de witte vlekken van invloed zijn te vinden op deze gebieden precies. Andere gemeenschappelijke ruimten voor de witte vlekken te verschijnen zijn de oksels en de liezen en rond de mond, neus, ogen, navel, rectum en geslachtsdelen. Andere Vitiligo Symptomen die kunnen worden gezien bij mensen is de voortijdige vergrijzing van het hoofdhaar, wenkbrauwen, wimpers en baard. Degenen met een donkere huid kan leiden tot een verlies van kleur in hun mond ook.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter