share
 

Wat is vitiligo, en wat veroorzaakt het?

Vitiligo is een veel voorkomende huidziekte die gladde witte of licht roze vlekken aan het licht brengt op normaal gepigmenteerde huid van een persoon en vroegtijdig grijs worden van het haar op de hoofdhuid. Deze wit / roze vlekken optreden als gevolg van pigmentatie problemen, dat wil zeggen het verlies of slecht functioneren van cellen, de zogenaamde melanocyten (de cellen die pigment maken), welke kleur te geven aan de huid. De verhouding van de mensen raken beïnvloed door Vitiligo huidaandoening is van 1-2% over de hele wereld, en deze huidziekte is niet besmettelijk.

Er zijn twee belangrijke soorten Vitiligo patronen, ook segmentale en niet-segmentale (gegeneraliseerde). Niet-segmentale vitiligo patroon komt vaker voor bij mensen, en het meestal van invloed op de omgeving van lichaamsopeningen, vingers, tenen en benige gebieden. Dit type van Vitiligo kan op elke leeftijd voorkomen, overwegende dat gesegmenteerde Vitiligo patroon komt vaker voor bij adolescenten.

Het belangrijkste symptoom van Vitiligo is het uiterlijk van wit / licht roze vlekken op de huid gebied dat is getroffen. Andere symptomen zijn wit / grijs haar patches in de hoofdhuid, en pigment afwijkingen van het netvlies of iris van de ogen.

Tot op de dag, de onderzoekers uit de hele wereld niet zeker bent over de precieze oorzaken van Vitiligo, en verschillende theorieën naar voren zijn gekomen. Een theorie is dat vitiligo misschien een auto-immuunziekte. Deze ziekten gebeuren wanneer het immuunsysteem per ongeluk valt een deel van je lichaam. In Vitiligo, kan het immuunsysteem te vernietigen de melanocyten in de huid. Het is ook mogelijk dat een of meer genen kan een persoon eerder Vitiligo te.

Een andere theorie is dat melanocyten zichzelf vernietigen. Ook zijn sommige mensen gemeld dat een enkele gebeurtenis, zoals zonnebrand of emotionele nood, Vitiligo veroorzaakt, maar deze gebeurtenissen zijn niet wetenschappelijk bewezen dat een oorzaak van Vitiligo zijn.

Hoewel Vitiligo kan niet worden genezen, is het zeker kan worden beheerd. Er zijn verschillende medicijnen en zalfjes op de markt beschikbaar die kunnen helpen bij het ​​beheer van deze huidaandoening. Veel moderne remedies zijn ook verschenen door de jaren heen, zoals operaties en laserbehandelingen. Er is echter geconstateerd dat deze middelen bepaalde neveneffecten, die niet geschikt zijn voor de patiënt. Daarom raden wij kruidenformule om deze ziekte te genezen, zoals onze Cure Vitiligo olie.

order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter