share
 

Wie wordt beïnvloed door Vitiligo, en is Vitiligo overgeërfd?

De pigmentatie van de huid aandoening van Vitiligo, veroorzaakt door het falen van de cellen die pigment in de huid (melanocyten), is een veel voorkomende huidaandoening de hele wereld. Deze huid ziekte vernietigt de melanocyten in de huid, de slijmvliezen (weefsels die de binnenkant van de mond en neus, zoals genitale en rectale gebieden) en het netvlies (binnenste laag van de oogbol). Als gevolg hiervan, gladde witte of licht roze plekken op de huid verschijnen op verschillende delen van het lichaam. Het haar dat groeit in gebieden die getroffen zijn door vitiligo meestal wit en.

Vitiligo heeft beïnvloed bijna 1 tot 2 procent van de wereldbevolking, die ongeveer 40 tot 50 miljoen mensen maakt. En in de Verenigde Staten alleen al, heeft deze huidaandoening beïnvloed 2 tot 5 miljoen mensen. Vitiligo kan worden gevonden in iedereen, ongeacht hun ras, geslacht en leeftijd. Toch werd deze dienst meestal voor bij mensen minder dan 40 jaar in leeftijd.

De precieze oorzaken van Vitiligo zijn nog niet gevonden, maar verschillende theorieën door artsen en onderzoekers zijn ontstaan ​​door de jaren heen. Hoewel sommige van deze theorieën suggereren dat Vitiligo lijkt vaker voor te komen bij mensen met bepaalde auto-immuunziekten, waaronder bijnierschorsinsufficiëntie (de ziekte van Addison), hyperthyreoïdie (een overactieve schildklier), Alopecia areata (patches van kaalheid), en pernicieuze anemie (een laag niveau van rode bloedcellen veroorzaakt door het niet van het lichaam om vitamine B12), anderen suggereren dat Vitiligo kan ook erfelijk zijn. Dit betekent dat kinderen van wie de ouders de aandoening hebben meer kans om de aandoening te ontwikkelen. Dit is echter niet 100% accuraat, net als andere theorieën. De meeste kinderen zal niet Vitiligo zelfs als een ouder heeft, en de meeste mensen met Vitiligo niet over een familiegeschiedenis van de aandoening.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter