share
 

Zal De vleeskleurige Patches Verspreid?

Vitiligo is een huid aandoening die wordt veroorzaakt door het verlies of storing van cellen, melanocyten genoemd, welke kleur aan de huid. Als gevolg van deze chronische huidaandoening, zijn niet alleen melanocyten vernietigd, maar ook de weefsels, bekend als de slijmvliezen die de binnenkant van de mond, neus, genitale en rectale gebieden, en het netvlies van de ogen. Dit resulteert in de verschijning van gladde, melkachtig wit of licht roze vlekken in het midden van normaal gepigmenteerde huid. Het haar kan ook terecht wit / grijs die groeit in gebieden die door Vitiligo en op de hoofdhuid.

Vitiligo lijkt over het algemeen in een van de drie patronen: Focal Patroon Vitiligo-de depigmentatie is beperkt tot een of slechts enkele gebieden; Segmentale Vitiligo - de depigmented plekken op slechts een zijde van het lichaam van de persoon; Gegeneraliseerde Vitiligo - de meest voorkomende vorm van Vitiligo waarbij depigmentatie optreedt op verschillende delen van het lichaam vaak soortgelijke aan elke kant van het lichaam. Naast de witte vlekken op de huid, kunnen sommige mensen met Vitiligo ervaren witte haren groeien in op de hoofdhuid, wimpers, wenkbrauwen en baard. In extreem zeldzame gevallen kan Vitiligo invloed hebben op kleur van de ogen of het pigment van het netvlies.

Focus patroon Vitiligo en segmentale vitiligo blijven gelokaliseerd op een deel van het lichaam en niet te verspreiden. Er is geen manier om te voorspellen of gegeneraliseerde Vitiligo zal verspreiden. Voor sommige mensen, zijn de depigmented plekken niet te verspreiden. De aandoening is meestal progressief, echter, en na verloop van tijd de witte vlekken zal uitbreiden naar andere delen van het lichaam. Voor sommige mensen, Vitiligo verspreidt zich langzaam, gedurende vele jaren. Voor andere mensen, het verspreiden treedt snel op. Sommige mensen hebben gemeld extra depigmentatie na periodes van fysieke of emotionele stress.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter