share
 

Aanvullende therapieën

Andere dan medische en chirurgische behandelingen beschikbaar zijn voor de chronische huidaandoening van Vitiligo, zijn er vele stappen die u kunt nemen op uw eigen om uw huid te beschermen, het minimaliseren van de verschijning van witte vlekken veroorzaakt door Vitiligo, en omgaan met de emotionele aspecten van deze huidziekte.

Enkele van de meest voorkomende manieren zijn:

• Gebruik van zonnebrandmiddelen: Mensen die lijden aan Vitiligo, vooral die met een lichte huid, dient blootstelling aan de zon te vermijden en gebruik een zonnebrandcrème die bescherming tegen zowel UVA-en UV B-licht geeft. Tanning maakt het contrast tussen normaal en depigmented huid meer zichtbaar. Zonnebrandcrème beschermt de huid tegen zonnebrand en lange termijn schade.

• Gebruik van Cosmetica: Sommige patiënten met Vitiligo bedekken depigmented patches met vlekken, make-up, of zelfbruinende lotions. Deze cosmetische producten kunnen bijzonder geschikt voor mensen die Vitiligo beperkt blootgestelde gebieden van het lichaam. Veel cosmetische bedrijven bieden make-up of kleurstoffen die u prijs zou kunnen voor het afdekken van depigmented patches. Zelfbruinende lotions hebben een voordeel ten opzichte van make-up in dat de kleur zal enkele dagen duren en zal niet uit komen met het wassen van.

• Doe begeleiding en ondersteuning Groepen: Veel mensen met Vitiligo vinden het nuttig om begeleiding te krijgen van een professionele geestelijke gezondheidszorg. Anderen vinden vaak dat ze kunnen om hun vertrouwenspersoon te praten over zaken die moeilijk zijn te bespreken met iemand anders. Een geestelijke gezondheid counselor kan ook ondersteuning bieden en helpen in het omgaan met Vitiligo. Daarnaast kan het nuttig zijn om een ​​Vitiligo steungroep bij te wonen.

Alle hierboven genoemde zelfzorg methoden kunnen blijken te zijn echt nuttig voor mensen die Vitiligo. Geen van de deze voorzorgsmaatregelen methoden zijn gevaarlijk, noch hebben ze een bijwerking optreedt die.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter