share
 

Zwarte Peper

Recent onderzoek door de Britse onderzoekers tonen aan dat zwarte peper kan leiden tot betere behandelingen voor een ontsierende huidaandoening, genaamd Vitiligo, die ongeveer 1-2% van de wereldbevolking treft. Het is onderzocht dat piperine (de stof die geeft zwarte peper de gekruide, scherpe smaak) in het extract aanwezige zwarte peper kan het pigment produceren in de huid. Zo hebben de onderzoekers geconcludeerd dat zwarte peper kan blijken te zijn echt gunstig voor mensen met Vitiligo.

De chronische huidaandoening van Vitiligo vernietigt het pigment of kleur het maken van cellen in de huid, de zogenaamde melanocyten, en kan ook invloed hebben op de slijmvliezen (zoals het weefsel in de mond en neus) en het oog. Als gevolg hiervan, glad, melkachtig wit of licht roze vlekken in het midden van normaal gepigmenteerde huid verschijnen. Het haar kan ook terecht wit / grijs die groeit in gebieden die door Vitiligo en op de hoofdhuid.

De onderzoeken, uitgevoerd door de medische wetenschappers 'team van de Koning College in Londen blijkt dat de piperine effecten belangrijker worden om te verbeteren wanneer fuseerde met ultraviolette fototherapie gebeurt er als in PUVA. De wetenschappers 'team lijkt veel hoopvol en positief over het vinden en ze hebben er vast van overtuigd dat het een revolutionaire ontdekking dat het potentieel heeft om de wetenschappelijke scène voor Vitiligo te veranderen zijn.

Er zijn veel piperine op basis van producten die beschikbaar zijn als additief voor levensmiddelen in de markt van vandaag, maar geen worden gebruikt voor de huid toepassingen. Er zijn geen studies gedaan naar hoe het lichaam reageert op de lange termijn piperine.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter