share
 

genetica

De chronische huidziekte van Vitiligo komt voor bij ongeveer 1-2% van de wereldbevolking. Bij deze ziekte, het pigment of kleur het maken van cellen in de huid, de zogenaamde melanocyten, worden vernietigd en de slijmvliezen (zoals het weefsel in de mond en neus) en de eyemay ook worden aangetast. Als gevolg hiervan, glad, melkachtig wit of licht roze vlekken in het midden van normaal gepigmenteerde huid verschijnen. Het haar kan ook terecht wit / grijs die groeit in gebieden die door Vitiligo en op de hoofdhuid. Er zijn verschillende argumenten te suggereren dat Vitiligo is een genetisch afhankelijk van ziekte, waardoor de genetica spelen een grote rol in het definiëren die zouden kunnen worden aangetast door het.

Genetische studies hebben aangetoond dat bepaalde genen cruciaal zijn voor de ontwikkeling van Vitiligo. Deze ziekte wordt gezegd dat door overerving van meerdere genen causale tegelijkertijd mogelijk in verschillende combinaties verschillende personen, plus blootstelling aan omgevingsfactoren of triggers die nog niet bekend. Fenolen, en stress of emotionele of fysieke, ervan worden verdacht te zijn milieu-triggers, maar het onderzoek gaat over in deze en andere mogelijkheden.

Vitiligo heeft ook de neiging om vaker voorkomen bij bepaalde andere auto-immuunziekten, zoals hyper-of hypo-thyroidism (een over-of onder-actieve schildklier), bijnierschorsinsufficiëntie (onderproductie van corticosteroïde hormonen door de bijnier), reumatoïde artritis, type 1 diabetes, psoriasis, systemische lupus erythematosus, en pernicieuze anemie (subnormale rode bloedcel-niveau als gevolg van het onvermogen om vitamine B12). Dit suggereert dat deze verschillende auto-immuunziekten waarschijnlijk ten minste een aantal predisponerende genetische of ecologische oorzakelijke factoren te delen, hoewel deze veelal onbekend blijven.

Vitiligo invloed op beide geslachten en alle rassen, maar valt meer op bij mensen met een donkere huid. Het kan beginnen op elke leeftijd, maar ongeveer de helft van de mensen met vitiligo te ontwikkelen voor de leeftijd van 20, en ongeveer 95% voor de leeftijd van 40.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter