share
 

Ginko Biloba

Onderscheidt zich door depigmented plekken op de huid, Vitiligo is een van de meest voorkomende pigment cel stoornissen, gevonden in 1-2% van de wereldbevolking. Iedereen die, ondanks hun geslacht, leeftijd of etnische afkomst, kan Vitiligo. Deze chronische huidaandoening wordt over het algemeen gedacht dat een auto-immune aandoening waarbij melanocyten, de pigmentcellen in de huid, worden aangevallen door het lichaam de eigen immuuncellen en stoppen met het produceren pigmentatie zijn. Er zijn andere theorieën waaronder de interactie en de bijdrage van biochemische, oxidatieve stress, genetische, neuronale en omgevingsfactoren. De aandoening leidt tot een soepele, fragmentarisch depigmented delen van de huid, die zijn meer vatbaar voor zonnebrand.

Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar voor Vitiligo vandaag, met inbegrip van medische therapieën, chirurgische therapieën en natuurlijke / kruiden therapieën. Onlangs is er meer onderzoek wordt gedaan naar de natuurlijke behandelingen van vitiligo en de Ginkgo biloba boom blad extract is een van hen, die heeft bewezen echt nuttig bij de behandeling van deze huidziekte.

Voor een effectieve behandeling van Vitiligo, is het zo belangrijk om de progressie van de ziekte te arresteren als het is om te induceren repigmentatie. Onlangs is oxidatieve stress is aangetoond dat een belangrijke rol spelen in de pathogenese van vitiligo. Ginkgo extract werd aangetoond dat antioxidant en immuunmodulerende eigenschappen hebben. Sommige onderzoekers geloven Vitiligo is het gevolg van schade door vrije radicalen aan de huid en dat ginkgo voorkomt dat deze vrije radicalen van het doen van verdere schade.

Verschillende studies, onderzoeken en placebo behandelingen worden gedaan om ervoor te zorgen over de Ginkgo biloba extracten en hun effect op patiënten die lijden aan vitiligo. Tot nu toe is het bewezen dat orale inname is veel effectiever dan de actuele gebruik voor de behandeling van vitiligo.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter