share
 

homeopathie

Vitiligo of Leucoderma is een chronische huidaandoening van witte vlekken, als gevolg van verlies van pigment, en de patiënt die lijdt aan deze huidziekte heeft te veel psychologische problemen te ondergaan omdat het rechtstreeks van invloed op zijn / haar uiterlijk. Er is geen precieze oorzaak voor Vitiligo, ook is er geen perfecte behandeling beschikbaar is voor het. Verschillende behandelingen werken voor verschillende mensen. Echter, een behandeling die waargenomen zijn voor alle is homeopathie die absoluut geen bijwerkingen.

In de regel, homeopathie kijkt nooit op Vitiligo als een lokale ziekte. Vitiligo wordt beschouwd als een plaatselijke expressie van een systeem verstoring. Zoals aangegeven in de klassieke homeopathie, wij geloven in de constitutionele voorschrijven. Dit vraagt ​​om individuele case study in ieder geval van vitiligo. Er is niet een specifieke oplossing voor alle gevallen van Vitiligo. De precieze behandeling wordt slechts op een grondige evaluatie van de individuele zaak.

De constitutionele aanpak in de homeopathie is niets anders dan analyse en evaluatie van de verschillende factoren die de menselijke constitutie aan de diagnose van de ziekte te bepalen en de juiste behandeling in de beurt. Elk geval van vitiligo roept op tot onderzoek van de constitutie van de patiënt, die verschillende aspecten van zijn fysieke aspecten, alsook de diepgaande studie van de mentale sfeer, zoals emoties, psychosociale achtergrond, gedrag en persoonlijkheid patroon, etc omvat.

Het homeopathische middel gekozen in ieder geval na een dergelijke een detail studie wordt de constitutionele geneeskunde, die wanneer het wordt toegediend in de juiste dosering brengt harmonie aan het constitutionele niveau, het stimuleren van de normale pigmentatie en daarmee leidt tot normale huid kleur. Het is van belang op te merken dat de homeopathie geneesmiddelen hoofdzaak orale en niet in de vorm van crèmes, lotions of een plaatselijke toepassing op de huid.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter