share
 

Indoor Tanning

De pigmentatie van de huid aandoening van Vitiligo, veroorzaakt door het falen van de cellen die pigment in de huid (melanocyten), is een veel voorkomende huidaandoening de hele wereld. Deze huid ziekte vernietigt de melanocyten in de huid, de slijmvliezen (weefsels die de binnenkant van de mond en neus, zoals genitale en rectale gebieden) en het netvlies (binnenste laag van de oogbol). Als gevolg hiervan, gladde witte of licht roze plekken op de huid verschijnen op verschillende delen van het lichaam. Het haar dat groeit in gebieden die getroffen zijn door vitiligo meestal wit en.

Wetenschappers vandaag de dag hebben opgedaan een veel beter begrip van de chronische huidziekte Vitiligo van de door middel van intensieve en gedegen onderzoek dan in het verleden. Hoewel Vitiligo werd beschouwd als onbehandelbaar in een keer, vandaag de dag, een aantal medische, chirurgische en aanvullende therapie√ęn beschikbaar zijn en hebben bewezen zeer effectief. Het belangrijkste doel van deze chronische huidziekte te behandelen is om iemands uiterlijk te verbeteren door het bedekken van de depigmented vlekken op het lichaam veroorzaakt door Vitiligo. Een van de laatste onderzoeken gedaan hebben bewezen dat een manier om Vitiligo te behandelen is door middel van Indoor Tanning.

Actuele PUVA is een van de vele behandelingsmogelijkheden beschikbaar zijn voor Vitiligo en wordt uitgevoerd met UVA-blootstelling aan licht of twee keer per week. Onlangs echter is UVB gebruikt als alternatief voor PUVA. Deze vorm van therapie kan worden toegediend, zoals PUVA en gegeven tot drie keer per week. Omdat het eenvoudiger te beheren, dit type therapie lijkt te winnen ruimere aanvaarding.

Indoor Tanning is een 'zonloze looien' die kunnen helpen verbergen onvolkomenheden door het toevoegen van kleur aan depigmented gebieden. Het wordt gedaan op salons via sprays. Indoor Tanning kan helpen, maar het hangt grotendeels af van hoe groot de depigmented plekken zijn en hoe donker (of licht) hun andere gepigmenteerde gebied is.

Volgens een laatste onderzoek gedaan in New York, kan binnenshuis bruinen verslavend zijn voor een paar jonge volwassenen en degenen die raakte verslaafd aan zonnebanken kan ook aanleiding geven tot bezorgdheid en drugsmisbruik probleem. Om dit onderzoek te doen, het onderzoeksteam 421 studenten namen uit het noordoosten van de VS en vroeg hen om de vragenlijst in te vullen over de indoor looien gewoonten, middelengebruik, angst en depressie.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter