share
 

medische therapieën

Er zijn verschillende medische behandelingen voor de behandeling van chronische huidziekte Vitiligo, de meeste van die plaatselijk aangebrachte.

Enkele van de meest gebruikte:

• Topische steroïden: Steroïden crèmes kunnen nuttig zijn bij het repigmenting witte vlekken, vooral als ze worden toegepast in de beginfase van de ziekte. Artsen schrijven vaak een milde lokaal corticosteroïd crème (groep van geneesmiddelen vergelijkbaar met hormonen zoals cortison) voor kinderen tot 10 jaar oud en een sterkere een voor volwassenen. Deze crème moet worden toegepast op de witte vlekken op de huid gedurende ten minste 3 maanden voor het zien van enig resultaat. Corticosteroïdsuppletie crèmes zijn de eenvoudigste en veiligste behandeling voor vitiligo, maar zijn niet zo effectief als psoraleen fotochemotherapie. Maar, net als bij elke medicatie, deze crèmes kan bijwerkingen veroorzaken, vooral in gebieden waar de huid dun is, zoals op het gezicht en oksels, of in de genitale regio.

• Psoralen photochemotherapy: Ook bekend als psoraleen en ultraviolet A (PUVA) therapie, is dit waarschijnlijk de meest effectieve behandeling voor Vitiligo beschikbaar in de Verenigde Staten. Het doel van PUVA therapie is om repigment de witte vlekken. Het is echter tijdrovend en er moet worden genomen om bijwerkingen die soms ernstig voorkomen. Psoralen is een geneesmiddel dat chemische stoffen die reageren met ultraviolet licht te veroorzaken donker worden van de huid bevat. De behandeling bestaat uit het nemen van psoraleen via de mond (oraal - gebruikt voor mensen met een brede Vitiligo of voor mensen die niet reageren op lokale PUVA-therapie) of toe te passen op de huid (lokaal - meestal gebruikt voor mensen met een klein aantal depigmented plekken met gevolgen voor een beperkt deel van het lichaam en voor kinderen 2 jaar en ouder met gelokaliseerde plekken van vitiligo). Dit wordt gevolgd door zorgvuldig getimed blootstelling aan zonlicht of ultraviolet A (UVA) licht dat afkomstig is van een speciale lamp. Normaal gesproken ontvangt u behandelingen in het kantoor van uw arts, zodat u kunt zorgvuldig worden gecontroleerd op bijwerkingen. U moet de blootstelling aan zonlicht op andere momenten. Voor patiënten die niet naar een mogelijkheid om PUVA therapie te krijgen, kan de arts voorschrijven psoraleen die kunnen worden gebruikt met een natuurlijke blootstelling aan zonlicht. De arts zal u zorgvuldig de instructies op het uitvoeren van behandeling thuis en u regelmatig controleren tijdens geplande controles.

• Depigmentatie: Deze behandeling houdt vervagen de rest van de huid op het lichaam naar de gebieden die reeds zijn wit te passen. Voor mensen die vitiligo hebben op meer dan 50% van hun lichaam, kan depigmentatie de beste behandeling. Patiënten van toepassing van het geneesmiddel monobenzyl ether van hydrochinon (monobenzone) tweemaal per dag naar gepigmenteerde gebieden totdat ze overeenkomen met de reeds depigmented gebieden. U moet vermijden direct huid-op-huid contact met andere mensen voor ten minste 2 uur na het aanbrengen van de drug, als de overdracht van het geneesmiddel kan depigmentatie van de huid van de ander kan veroorzaken. De belangrijkste bijwerking van depigmentatie therapie is een ontsteking (roodheid en zwelling) van de huid. U kunt last krijgen jeuk of een droge huid. Depigmentatie meestal permanent en niet gemakkelijk omgekeerd. Bovendien zal een persoon die zich ongepigmenteerde altijd ongewoon gevoelig voor zonlicht.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter