share
 

segmentale Vitiligo

De chronische huid aandoening die bekend staat als Vitiligo veroorzaakt depigmentatie van delen van de huid. Dit gebeurt wanneer melanocyten, de cellen die pigment of geven kleur aan de huid sterft of storing.

Vitiligo kan worden ingedeeld op verschillende manieren. Een van de twee meest voorkomende en gemakkelijk te begrijpen categorieën van Vitiligo is de segmentale vorm van Vitiligo (andere is de algemene vorm van vitiligo).

Wanneer de gegeneraliseerde vorm van Vitiligo blijkt vaak als symmetrische witte vlekken aan beide zijden van het lichaam en is ook bekend als bilaterale vitiligo, de segmentale vorm van Vitiligo slechts op een deel van het lichaam waar de melkachtige witte of licht roze plekken op de huid kunnen voorkomen. Dit staat bekend als unilateraal gelokaliseerde of Segmentale vitiligo. Eenzijdige vitiligo komt minder vaak voor dan bilaterale vitiligo. Het komt het meest voor bij kinderen. Meer dan de helft van de patiënten met Segmentale vitiligo hebben vlekken van wit haar.

Hoewel de precieze oorzaak van vitiligo is nog onbekend, onderzoek suggereert dat het kan het gevolg zijn van auto-immune, genetische, oxidatieve stress, neurale, of virale oorzaken. Het heeft beïnvloed 1-2% van de wereldbevolking en kan op elke leeftijd in een geslacht of etnische groep.

Vitiligo is een grotere kans om gekleurde rassen beïnvloeden. Het kan spontaan verdwijnen bij sommige individuen, terwijl Hij kan een langzame progressie anderen.

Vitiligo kan invloed hebben op elk gebied van het lichaam, maar meestal wordt dit weergegeven in de huid die meestal wordt blootgesteld aan de zon, zoals gezicht, hals en handen. Het is heel vaak voor bij mensen met een donkere huid of gelooid. Soms kan het ook de ontwikkeling op de hoofdhuid. Een van de patiënt haar kan ook wit of grijs door een gebrek aan melanine te zetten in die gebieden.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter