share
 

Chirurgische therapieën

Momenteel zijn er verschillende chirurgische therapieën beschikbaar zijn voor de behandeling van Vitiligo en ze moeten alleen worden overwogen, na een goede medische behandeling wordt verstrekt. Chirurgische technieken zijn tijdrovend en duur en meestal niet betaald door verzekeraars. Ze zijn alleen geschikt voor zorgvuldig geselecteerde patiënten met vitiligo die stabiel is ten minste 3 jaar.

De chirurgische therapieën die vandaag beschikbaar zijn:

• Autologe huidtransplantaties: Voor deze therapie, verwijdert de arts delen van de normale, gepigmenteerde huid en plaatst ze op de depigmented gebieden van het ene gebied van je lichaam en hecht het aan een ander gebied. Dit type van huidtransplantatie wordt soms gebruikt voor patiënten met kleine stukjes van Vitiligo. Er zijn verschillende mogelijke complicaties van autologe huidtransplantatie. Infecties kunnen optreden, littekens kunnen ontwikkelen, een geplaveide kunnen verschijnen, of een vlekkerige pigmentatie, of kan niet repigment at all. Behandeling met enting tijdrovend en kostbaar, en wordt beschouwd onaanvaardbaar en betaalbaar vele.

• Huidtransplantaties Met behulp van Blisters: Deze procedure vereist dat de arts blaren op de gepigmenteerde huid maken met behulp van warmte, afgezogen of vrieskou. De toppen van de blaasjes worden vervolgens uitgesneden en getransplanteerd naar een pigmentloze huid. De risico's van blister enten onder meer littekens en een gebrek aan repigmentatie. Er is echter minder kans littekenvorming deze procedure dan bij andere enten.

• Micropigmentatie (tatoeage): Dit proces omvat het implanteren van pigment in de huid met een speciaal chirurgisch instrument. Het werkt het beste voor de lippen, in het bijzonder bij mensen met een donkere huid. Het is echter moeilijk de arts perfect op de kleur van de huid van de omgeving. De getatoeëerde gebied zal niet veranderen van kleur wanneer ze worden blootgesteld aan de zon, hoewel de omringende normale huid wil. Dus zelfs als de getatoeëerde de omliggende huid perfect aansluit op het eerste, maar misschien ook niet later. Tatoeëren heeft de neiging om na verloop van tijd. Daarnaast kan tatoeëren van de lippen leiden tot episodes van blister uitbraken veroorzaakt door het herpes simplex virus.

• Autologe Transplantaties Melanocyte: In dit proces, de dokter neemt een monster van uw normaal gepigmenteerde huid en plaatst het in een laboratorium schotel met een speciale cel-cultuur oplossing voor melanocyten groeien. Als de melanocyten in de cultuur oplossing hebben vermenigvuldigd, de dokter transplantaties deze naar uw pigmentloze vlekken op de huid. Deze procedure is op dit moment experimenteel en is onpraktisch voor de routine van mensen met Vitiligo. Het is ook erg duur en de bijwerkingen blijven onbekend.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter