share
 

Tacrolimus

Vitiligo is een van de meest voorkomende pigment cel stoornissen, gevonden in 1-2% van de wereldbevolking. Het kan worden onderscheiden door depigmented plekken op de huid op het lichaam van een persoon. . Iedereen die, ondanks hun geslacht, leeftijd of etnische afkomst, kan Vitiligo. Deze chronische huidaandoening wordt over het algemeen gedacht dat een auto-immune aandoening waarbij melanocyten, de pigmentcellen in de huid, worden aangevallen door het lichaam de eigen immuuncellen en stoppen met het produceren pigmentatie zijn. Verschillende behandelingen voor Vitiligo vandaag beschikbaar zijn, inclusief de actuele medische behandelingen, zoals de tacrolimus zalf.

Volgens de resultaten van een gerandomiseerde, dubbelblind onderzoek gepubliceerd in het meinummer van de Archives of Dermatology, Tacrolimus was ongeveer net zo effectief bij de behandeling van vitiligo als clobetasol en kan de voorkeur eerstelijns behandeling voor de gevoelige huid gebieden. Gezien de immunomodulerende eigenschappen en veiliger profiel dan corticosteroïden, tacrolimus zalf draagt ​​een betere voordeel-toxisch effect verhouding en biedt een nieuwe therapeutische alternatief voor lokale corticosteroïden bij kinderen met Vitiligo.

mmunomodulatoren, zoals tacrolimus zalf 0,1% en 0,03% en pimecrolimus crème 1% zijn goedgekeurd voor de behandeling van atopische dermatitis bij volwassen patiënten en pediatrische patiënten ouder dan 2 jaar. Tacrolimus kan worden gebruikt als alternatief voor topische corticosteroïden in vele andere vormen van dermatitis, zoals Vitiligo. Deze zalf zorgt niet voor het atrofie, telangiectasia, of bijwerkingen aan het oog van de lokale corticosteroïden, die een beperkte toepassing op het gezicht en intertrigineuze gebieden heeft.

Tacrolimus werkt op T-cellen en mestcellen remmen T cel activatie en de productie van pro-inflammatoire cytokinen, zoals tumornecrosefactor (TNF), waarvan hoger zijn in Vitiligo letselvrije huid. Bovendien voorkomt het vrijkomen van pro-inflammatoire mediatoren in mestcellen door degranulatie, en vele succesvolle behandeling van Vitiligo met tacrolimus is onlangs gemeld.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter