share
 

Voorwaarden

Wij accepteren alleen orders op de basis dat je gelezen hebt ons en aanvaard onze algemene voorwaarden. U moet bevestigen met uw lokale drug regelgevende autoriteiten over kruidengeneesmiddelen alvorens te bestellen.

GARANTIE
Wij zijn zo zeker dat u tevreden zult zijn met onze natuurlijke product, dat bieden wij een 60-dagen onvoorwaardelijke geld-terug-garantie.

• Levering
Bestellingen worden doorgaans verzonden volgende dag indien ontvangen voor dertien UTC (Coordinated Universal Time), behalve op zondag. Bestellingen worden geleverd binnen 6-9 dagen.

Vertraging in de scheepvaart:
We kunnen niet vooruitlopen op vertragingen als gevolg van aangepaste klaring. Deze vertragingen zullen alleen worden aangemeld, wanneer zending is vertraagd voor meer dan een week. Als onjuiste of defecte goederen is ontvangen, zullen wij reship de koopwaar.

• Annulering
U hebt het recht om uw bestelling te annuleren voor een volledige terugbetaling voordat de goederen worden verzonden door email te sturen naar sales@curevitiligooil.com onder vermelding van uw ordernummer met het onderwerp "orderannulering".

• Restitutie

Minimaal twee maanden van regelmatig gebruik is vereist voor de behandeling te werken. Zorg ervoor dat u de behandeling zo lang gebruikt voordat een terugbetaling.
  1. Nippen kosten worden niet terugbetaald.
  2. Een 10% administratiekosten worden geheven.
  3. De kosten van de terugkeer van Anti-Vitiligo zal uw verantwoordelijkheid. Na ontvangst van de geretourneerde goederen naar onze zakelijke adres, zal de berekende restitutie worden verleend aan de van oorsprong creditcard houder.

• Privacy
We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy en zal uw gegevens niet doorgeven aan derden (tenzij in samenwerking met de rechtshandhaving).

  1. Wij zullen geen contact met u per e-mail zonder uw toestemming.
  2. Alle verzamelde informatie van u is puur voor de transactie van uw bestelling.
• Copyright
De inhoud van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. De inhoud daarvan kan worden bekeken of gedownload voor prive-doeleinden, maar kan niet worden gebruikt voor commerciŽle doeleinden in welke medium zonder onze toestemming.

• Disclaimer
Al onze e-mails worden gecontroleerd met behulp van het virus regelmatig bijgewerkte software, maar het is uw verantwoordelijkheid om de e-mails te controleren op virussen. Wij besteden veel zorg aan deze site is vrij van eventuele fouten, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of weglatingen buiten onze redelijke controle.

order

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter