share
 

Universele Vitiligo

De algemene overtuiging ten aanzien van de chronische huidziekte, bekend als Vitiligo, is dat het wordt veroorzaakt door de handicap van ons immuunsysteem, wat resulteert in de verschijning van melkachtig wit, gladde plekken wanneer een deel van het lichaam stopt met de productie van melanine of begint het vernietigen van melanocyten (cellen verantwoordelijk voor pigment in de huid) zonder duidelijke redenen. Universal Vitiligo is een van de verschillende vormen van de ziekte Vitiligo.

Universal Vitiligo, ook bekend als Vitiligo Totalis, betrekking op de totale of volledige verspreiding van Vitiligo ziekte of witte vlekken op het lichaam. Deze vorm van Vitiligo is niet alleen onderworpen aan een gebied, zoals in Universal Vitiligo, het pigment gewoonlijk verloren gaat van hele lichaamsoppervlak met uitzondering van een paar kleine eilandjes van normaal gepigmenteerde huid. Dit Vitiligo is in schijnwerpers voor geruime tijd als een bekende popartiest van over de hele wereld, genaamd Michael Jackson, leed het ook. Het was de eerste misvatting dat hij gebruikt voor het bleken zijn lichaam om zijn kleur te veranderen, maar dan met verloop van tijd was het blijkbaar duidelijk dat het niets meer was dan Universal Vitiligo.

Permanente medische bleken van de normale huid is meestal de enige optie voor mensen die lijden met Universal Vitiligo.

Deze chronische huidziekte heeft meer kans om te ontwikkelen bij mensen met bepaalde immuun ziekten, zoals hyperthyreo√Įdie, alopecia areata, en pernicieuze anemie, hoewel, wetenschappers weten nog steeds niet de exacte reden voor het verband tussen vitiligo en deze auto-immuunziekten. Toch kan Vitiligo ook erfelijk zijn, dat wil zeggen, het kan in de familie. Deze huidziekte kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, geslacht en ras. De meerderheid van de mensen, die hebben Vitiligo, te ontwikkelen voor de leeftijd van 20; dat sommige ook te ontwikkelen voor de leeftijd van 40.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter