share
 

UVB PUVA

UVB (Ultravoilet B) en PUVA (Psoralin met Ultra Violet A) zijn de twee meest gebruikte medische therapieën voor de behandeling van vitiligo. Zowel de UVB en PUVA zijn zeer populaire vormen van lichttherapie voor Vitiligo, die hun eigen potentieel voor succesvolle re-pigmentatie. Volgens een studie gepubliceerd in Journal Bekijk Dermatology 1 juni 2007, werden de effecten van UV-B-PUVA vergeleken in een gerandomiseerde dubbelblinde studie. De resultaten toonden aan dat verbetering was sneller, uitgebreide en cosmetisch meer aanvaardbaar met een smalle band UVB dan bij PUVA. Zo wordt smalband UVB nu beschouwd als de gouden standaard van de behandeling voor Vitiligo, terwijl in het verleden, PUVA werd beschouwd als de gouden standaard van de behandeling voor Vitiligo.

Percentage van het gebied laten zien verbetering was 20% in de PUVA-groep, en 50% in UVB. Kleur van de re-gepigmenteerde huid ook beter afgestemd met de inheemse huidskleur in UVB-groep dan de PUVA behandelde groep. De auteurs hebben geconcludeerd dat smalband UVB is een veilige en effectieve methode van de behandeling bij Vitiligo patiënten.

De PUVA systeem, dat het gebruik van Ultra Violet Een blootstelling aan licht en het nemen van Psoralen pillen betrokken, had diverse bijwerkingen, die bleek te zijn ondraaglijk voor veel mensen. Smalle Band UVB-licht panelen en kasten op te lossen de problemen van overmatige blootstelling aan ultraviolette door het maximaliseren van de levering van smalle-band UVB-straling (in de 311-312 nanometer bereik, de meest gunstige onderdeel van natuurlijk zonlicht) terwijl het minimaliseren van de blootstelling aan UV-straling overbodig.

Hierdoor kunnen patiënten naar foto-therapie behandelingen krijgen met minder risico op ernstige verbranding of pathogene blootstelling aan UV-in schadelijke boeken. (Het voorkomt ook de negatieve bijwerkingen van de psoralenen gebruikt in conventionele PUVA therapie, omdat UVB-behandeling vereist geen extra drugs.) Deze voordelen hebben Smalband UV-B-systemen steeds populairder bij vitiligo patiënten en hun artsen gemaakt.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter