share
 

vitiligo Info

De chronische huidaandoening van Vitiligo (ook bekend als Leucoderma) zorgt ervoor dat de huid depigmentation.Because van deze ziekte, melkachtig wit of licht roze plekken op de huid op het lichaam waar Vitiligo heeft beïnvloed. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat in deze chronische huidziekte, een persoon die Vitiligo, zijn / haar lichaam witte bloedcellen van de huid pigment cellen, genaamd melanocyten te wijten aan een genetische mutatie aan te vallen. Vitiligo heeft geen invloed op de patiënt algehele gezondheid, maar kan heel moeilijk om te gaan met, het houden van de psychologische en emotionele aspecten in het achterhoofd.

Vitiligo is een veel voorkomende huidziekte. Bijna 1-2% mensen zijn getroffen door het over de hele wereld. Echter, Vitiligo is niet besmettelijk. Als gevolg van deze chronische huidaandoening, niet alleen de gladde witte of licht roze plekken op een persoon is normaal gepigmenteerde huid, maar ook voortijdige vergrijzing van het haar op de gebieden die door Vitiligo kan ook optreden. Deze wit / roze vlekken optreden als gevolg van pigmentatie problemen, dat wil zeggen het verlies of slecht functioneren van cellen, de zogenaamde melanocyten (de cellen die pigment maken), die kleur geven aan de huid.

Er zijn twee belangrijke soorten Vitiligo patronen, ook segmentale en niet-segmentale (gegeneraliseerde). Niet-segmentale vitiligo patroon komt vaker voor bij mensen, en het meestal van invloed op de omgeving van lichaamsopeningen, vingers, tenen en benige gebieden. Dit type van Vitiligo kan op elke leeftijd voorkomen, overwegende dat gesegmenteerde Vitiligo patroon komt vaker voor bij adolescenten.

Het belangrijkste symptoom van Vitiligo is het uiterlijk van wit / licht roze vlekken op de huid gebied dat is getroffen. Andere symptomen zijn wit / grijs haar patches in de hoofdhuid, en pigment afwijkingen van het netvlies of iris van de ogen.

Onderzoekers en artsen uit de hele wereld er niet in geslaagd om de precieze oorzaak van vitiligo vinden tot de datum en de verschillende theorieën naar voren zijn gekomen. Een theorie suggereert dat Vitiligo kan een auto-immuunziekte. Deze ziekten gebeuren wanneer het immuunsysteem per ongeluk valt een deel van je lichaam. In Vitiligo, kan het immuunsysteem te vernietigen de melanocyten in de huid. Het is ook mogelijk dat een of meer genen kan een persoon eerder Vitiligo te.

Een andere theorie is dat melanocyten zichzelf vernietigen. Ook zijn sommige mensen gemeld dat een enkele gebeurtenis, zoals zonnebrand of emotionele nood, Vitiligo veroorzaakt, maar deze gebeurtenissen zijn niet wetenschappelijk bewezen dat een oorzaak van Vitiligo zijn.

Er is geen remedie voor Vitiligo, maar er zijn behandelingen beschikbaar om het uiterlijk, met inbegrip van geneesmiddelen en chirurgische behandelingen verminderen. Een van de meest betaalbare en affectieve therapie te zijn gegroeid door de jaren heen aan Vitiligo te genezen is de kruidentherapie. We hebben een revolutionaire behandeling voor de mensen die lijden aan Vitiligo dat natuurlijke kruidenextracten bevat - Vitiligo Cure Oil. Dit is een uniek product dat we aanbieden, dat geeft je de beste resultaten in combinatie met de laagste prijs.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter