share
 

vitiligo Vulgaris

Vitiligo is een chronische huidaandoening waarbij de persoon pigment het maken van cellen, de zogenaamde melanocyten, in de huid, maar ook de weefsels, bekend als de slijmvliezen die de binnenkant van de mond, neus, genitale en rectale gebieden, en het netvlies van de ogen, worden vernietigd. Als gevolg hiervan, melkachtig wit of licht roze plekken op de huid verschijnen op verschillende delen van het lichaam. Het haar kan ook terecht wit / grijs die groeit in gebieden die door Vitiligo.

Vitiligo Vulgaris (wat betekent gemeenschappelijke vitiligo) is het gebruikelijke type Vitiligo. Variant types omvatten lineaire, segmentale, trichroom en inflammatoire Vitiligo. In Vitiligo Vulgaris, zijn de gladde, melkachtige witte vlekken wijd verspreid op het lichaam van de betrokken persoon. Met andere woorden, zijn de kleine stukjes van de-pigmentatie verspreid in een douche patroon gemengd met een normale huid in de segment-of acrofacial patroon. Dit is het meest voorkomende type met tweezijdig symmetrische letsels, voornamelijk verspreid over het gezicht, hals, romp, vingers, tenen, handpalmen, voetzolen en het gezicht openingen.

Door de brede verspreiding van de ziekte is het meestal moeilijk om gelijk te behandelen alle onderdelen en de behandeling kan jaren duren. Daarnaast kan een operatie geen optie zijn voor pati√ęnten van Vitiligo Vulgaris. Er wordt echter rarrow UVB slagen psoraleen en UVA straling als de belangrijkste behandeling van Vitiligo Vulgaris in verschillende Europese landen. Vitamine B12 en foliumzuur tekort in sommige vitiligo pati√ęnten is gevraagd onderzoekers om de werkzaamheid van deze vitaminen te onderzoeken bij de behandeling van vitiligo. Het onderzoek bevestigt dat smalband UVB-lichttherapie is een effectieve behandeling voor vitiligo en laat zien dat gelijktijdige behandeling met vitamine B12 en foliumzuur niet verbetert het resultaat van de behandeling van vitiligo met smalle band UVB-lichttherapie.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
IngrediŽnten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter