share
 

Woods Lamp

Een Woods Lamp is een diagnostisch instrument dat wordt gebruikt in de dermatologie aan een aantal voorwaarden die de huid, met inbegrip Vitiligo plekken (en andere huid en hoofdhuid ziekten), bacteriële infecties, schimmelinfecties en Porfyrie op te sporen. OPMERKING: Dit is een lamp ingezet voor inspectie en detectie alleen en is geen therapeutisch of behandeling apparaat.

Wood's lamp of Wood's Light is een test uitgevonden door een Amerikaanse fysicus Robert Wood (1868-1955) dat ultraviolet licht gebruikt om te kijken naar de huid. Het wordt vaak aangeduid als Zwart Licht en UV-licht goed ook, want het is onzichtbaar voor het oog. De test wordt gedaan terwijl u zit in een donkere kamer, meestal in het kantoor van een dermatoloog. De zorgverlener zet de Woods lamp, houdt 4 tot 5 cm van de oppervlakte van de huid bestudeerd, en zoekt naar eventuele veranderingen in de huidskleur. Het is aangeraden dat je niet moet rechtstreeks in het licht. Tijdens de proef wordt de persoon die wordt onderzocht niets voelen. Geen speciale bereiding nodig voor deze test. Als u de behandeling van het betrokken gebied met alle topische geneesmiddelen, kunt u een aanvraag wilt slaan vóór het bezoek aan de dokter. Ook moet je niet wassen voor de proef, want dat kan een vals-negatief resultaat kunnen veroorzaken. Resultaten van de test kan door de verlichting van een kamer worden gewijzigd. De kamer moet donker genoeg voor nauwkeurige resultaten. Andere materialen kunnen ook gloed. Bijvoorbeeld, sommige deodorants, make-up, zeep, en zelfs pluizen zichtbaar met een lamp de Wood's. Echter, houd er rekening mee dat niet alle soorten bacteriën en schimmels kunnen worden gedetecteerd met het licht.

Als de persoon die wordt onderzocht heeft geen bacteriële of schimmelinfecties en normaal is, dan zijn / haar huid niet meer glimt, of fluoresceren, onder de ultraviolet licht. Als licht-of donker-gekleurde vlekken ontstaan ​​op zijn / haar huid tijdens de Woods lamp-test dan betekent dit dat de patiënt een van de huidziekten, en de arts kan dan nauwkeurig onderzoek te verrichten dat de huidziekte.

order

 

 

 

Live Help
Succesverhalen
 
Ik wil u complimenteren met uw toonbank bedienden, met name Robert, die was zo behulpzaam en beleefd voor meer informatie. Ik geniet van mijn orignal huid - je hebt gehad een aantal uitstekende olie formule sinds ik verhuisd hier! Gelieve keep it up!

Ben , Pittsburgh
Ingredinten van Cure Vitiligo Olie
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter