Share
 

FAQ

Λειτουργεί πραγματικά;

Το ζήτημα «έχει αντι-λεύκη πραγματικά εργασία» είναι προφανώς μια πολύ απλή ερώτηση, αλλά μια πολύ δύσκολο να απαντηθεί. Η ερώτηση αυτή απεικονίζει τον πόνο και τη δυστυχία που ένας ασθενής έχει περάσει στην αναζήτηση της ανακούφισης, και υπαινιγμοί στην δυσπιστία όσον αφορά τα φάρμακα που πωλούνται στο διαδίκτυο. Και οι δύο είναι έγκυρη. Υπάρχει τόσο πολύ υπο-πρότυπο υλικού για πώληση στο διαδίκτυο, ώστε να καθίσταται vitually αδύνατο να κοσκινίσει το σωστό προϊόν από τα σκουπίδια. Αλλά σήμερα δεν υπάρχουν αποτελεσματικά μέσα για να διορθώσει αυτές αθέμιτων πρακτικών. Με αυτά τα δεδομένα στο μυαλό, είναι πολύ δύσκολο να σας δώσει λόγους για τους οποίους πιστεύεται μας. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσω σχετικά με τη γνησιότητα του προϊόντος αυτού, αλλά διαβεβαίωση δεν είναι γενικά αρκετή. Μπορούμε μόνο να σας πω ότι το ποσοστό ανακατάταξη του εν λόγω προϊόντος υπερβαίνει σήμερα το 45%. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εργαστούν σε κάθε χρήστη.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τους περίπλοκους μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος που εμπλέκονται στην παραγωγή της νόσου δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητή, ακόμη και με τις σύγχρονες επιστήμονες. Γνωρίζουμε πολλά, αλλά δεν γνωρίζουμε πολλά περισσότερα. Έπειτα, υπάρχουν βιολογικές διαφορές μεταξύ των φυλών των ατόμων και τις περιοχές που ενδέχεται να έχουν σχέση με την ασθένεια και την πρόοδο της.

Μπορούμε να προβλέψουμε ως εκ τούτου, τα οφέλη ενός μέτρου, σχετικά με τις στατιστικές μόνο βάση. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα ανταποκριθεί σε μια θεραπεία που έχει βαθμολογηθεί στην κορυφή σε ερευνητικές μελέτες.
Το ίδιο ισχύει και για AntiVitiligo. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα επωφεληθούν.

Θα θεραπεία λεύκη μου?

Όσον αφορά την θεραπεία σε λεύκη, Διαφορετικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον όρο »« θεραπεύσει σε διαφορετικά πλαίσια. Μερικοί χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για την πλήρη εξάλειψη της νόσου από το σώμα, ενώ άλλα αφορούν μόνο repigmentation των υφιστάμενων σημείων.

Αν εννοείτε πλήρη εξάλειψη της νόσου από το σύστημά σας, αυτό είναι ένα δύσκολο θέμα. Η λεύκη αποτελέσματα από μια διαταραχή της φυσιολογικής μηχανισμούς άμυνας σας ενάντια στη μόλυνση. Το σώμα αρχίζει να παράγει αντισώματα εναντίον χρωστική ουσία που παράγουν τα κύτταρα του δέρματος δικό του. Δεν σαφή αίτια είναι γνωστά, αλλά κληρονομιά έχει ένα ρόλο. Πρόκειται για μια γενικευμένη διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος σας, και δεν υπάρχουν σήμερα αποδεκτή μόνιμα μέσα για να σταματήσει αυτή τη διαδικασία

Η βλάβη στο χρωστική ουσία που παράγουν τα κύτταρα εκδηλώνεται ως μπαλώματα του δέρματος που έχουν μειώσει ή δεν χρωστική ουσία. Αυτό είναι αυτό που ενοχλεί, και αυτό είναι όπου AntiVitiligo Oil έργων. Σήμερα διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας στον τομέα αυτό, και την εκ νέου παραγγελίες ποσοστό για το προϊόν αυτό υπερβαίνει τώρα το 45%. Μόλις η χρωστική ουσία έχει αποκατασταθεί σε τοπικό επίπεδο, μένει εκεί. Δεν έχουν γίνει αναφορές για τοπική απώλεια της χρωστικής μετά από επιτυχή θεραπεία.

Πώς Anti-Λεύκη έργα;

Όλα τα βότανα προέρχονται υπάρχει μαρτυρία από την ιστορία της επιτυχίας και της ασφάλειάς τους σε hundards των γενεών στη διάρκεια χιλιάδων ετών (Αυτό είναι συνήθως αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους επειδή επέλεξαν γενικά αυτήν την επιλογή μόνο όταν δεν είχαν την τύχη με το συνταγογραφούμενο φάρμακο).

Είναι ακόμα σχεδόν αδύνατο να προσφέρει επιστημονικές εξηγήσεις για το μηχανισμό δράσης του κάθε φυτικό φάρμακο για οποιοδήποτε σκοπό. Οι ημέρες αυτές μηχανισμοί κατανοητό με βεβαιότητα, η θεραπεία πρέπει να αρχίσει να βαθμολογηθεί ως ένα επιστημονικό προϊόν σύμφωνα με τις επιστημονικές αρχές της σύγχρονης ιατρικής, όπως συνέβη με το όπιο και δακτυλίτιδα.

Είναι κάποια πράγματα Tatooing για λεύκη

Tatooning χρησιμοποιείται ως τεχνική καμουφλάζ, αλλά αυτό γίνεται με τεχνητό χρωστικές ουσίες που εγχέεται στο δέρμα. Η ακρίβεια του αγώνα χρωμάτων εξαρτώνται από την ικανότητα του ατόμου να γίνει αυτό. Υπάρχουν κίνδυνοι σοβαρών infetions εξαπλώνεται μέσω tatooing καθώς και λόγω της γενικής ρυπαρότητα της διαδικασίας.

Anti-Λεύκη από την άλλη πλευρά επαναφέρει το φυσικό χρώμα του δέρματός σας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της λεύκης σε μικρά παιδιά και τις γυναίκες pregnent.

Το προϊόν δεν έχει μελετηθεί ειδικά για την ασφάλεια στην κύηση και σε παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών. Οι ασθενείς hwever έχουν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια κύηση, αλλά και σε παιδιά όσο το 3 χρόνια. Πλειονότητα των οποίων έχουν τύχει και κανένας από αυτούς δεν έχει υποστεί καμία επιβλαβή επίδραση.

Δεδομένου ότι η θεραπεία της λεύκης δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί περίπτωση έκτακτης ανάγκης, δεν συνιστάται η χρήση του σε αυτά τα άτομα υψηλού κινδύνου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με δική σας ευθύνη, αν σας αρέσει.

Μπορώ να χρησιμοποιώ έκθεση στον ήλιο / UV με αντι-λεύκη;

Όλα τα τοπικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για ένα νέο χρωματισμό στη λεύκη είναι βασικά η φωτογραφία ευαισθητοποιητές που διαφέρουν ως προς τη δραστικότητα και την ασφάλεια. Το φως του ήλιου / υπεριώδες φως θα αυξήσει προφανώς την απάντηση, αλλά μια περιστασιακή ασθενής μπορεί να δείξει μια υπερβολική αντίδραση, ακόμη και μέχρι τον γλυκύτερο φαρμακευτική αγωγή και να πάρετε μια δερματική αντίδραση με τη μορφή ηλιακά εγκαύματα.

Συνιστάται ως εκ τούτου, να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε UV / Sunlight για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην αρχή για μια περιορισμένη περιοχή, και εάν η απάντηση είναι θετική, μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την έκθεση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ολικής προστασίας ή μακιγιάζ για την περιοχή κάτω από τη θεραπεία.

Όλες οι τοπικές φάρμακο που χρησιμοποιείται για την εκ νέου χρώση της λεύκης / υπο-μελάγχρωση, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της Λεύκη θα χρειαστεί κάποιο βαθμό ηλιακής έκθεσης για την επιτυχία τους (άμεση ή έμμεση). Είναι συνεπώς προτιμότερο να μην χρησιμοποιείτε καμουφλάζ ή τον ήλιο μπλοκ ώστε να υπάρχει επαρκής έκθεση στον ήλιο.

Είναι babchi του πετρελαίου;

Αυτή η δήλωση είναι partiealy αλήθεια. Περιέχει βέβαια babachi, αλλά συμβάλλει λιγότερο από το 8% (w / w) του σκευάσματος.

Babachi είναι μια ώρα δοκιμάζεται φάρμακο για τη θεραπεία της λεύκης. Αλλά έχει τα προβλήματά του. Πολύ λίγοι από τους ανθρώπους μπορεί να το tollarate παρά το γεγονός ότι επωφελήθηκαν. Η challange ως εκ τούτου, κατά τη χρήση babachi δεν είναι η επιτυχία, αλλά είναι η acceptibility. Anti-Λεύκη έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία αυτό το ζήτημα, ότι αυτό που την κάνει διαφορετική από babachi μόνο του και άλλα αναπληρωματικών φάρμακα για λεύκη.

Τι είναι leucoderma;

leucoderma είναι ένα συνώνυμο για λεύκη είναι σήμερα σε χρήση αυτής της έκφραση ως επί το πλείστον σε ορισμένες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως η Ινδία, η Σρι Λάνκα και στις χώρες που βρίσκονται γύρω τους.

Έχει UV lihgt οποιοδήποτε ρόλο στη θεραπεία λεύκη;

UVB και την UVA που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της λεύκης, καθώς και πολλές άλλες διαταραχές στο δέρμα. Και οι δύο μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα στο δέρμα, ωστόσο και η τοπική αντίδραση, αλλά πολλοί πιστεύουν UVB να αποτελεί ενδεχόμενο κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος. Δείτε το πλήρες άρθρο στο φως UVB.

Ε: Είναι www.curevitiligooil.com μια αυθεντική ιστοσελίδα; 

Α: Γεια σου, ναι αυτή την ιστοσελίδα είναι πολύ αυθεντικό. Διοικείται από πραγματικούς ανθρώπους. Παρέχουμε LiveSupport σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις. Μπορείτε να μιλήσετε με τους επαγγελματίες μας σε LiveSupport να κάνετε ερωτήσεις. Επίσης μπορείτε να ρίξετε τις ερωτήσεις σας και να πάρετε ικανοποιητικές απαντήσεις σας. Εμείς δεν είναι μόνο αγορά για CureVitiligoOil, το προϊόν μας ότι οι απαιτήσεις για την ανασύσταση την ευκαμψία και την φυσικότητα της επιδερμίδας σας και χωρίς να της λεύκης μπαλώματα σε ένα γρήγορο τρόπο, αλλά πρέπει επίσης συμμετέχουν στη δημιουργία ευαισθητοποίησης για τη λεύκη. 


Live Help
Ιστορίες επιτυχίας
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αντιμετώπιση τους συνοδούς σας, ειδικά ο Robert, ο οποίος ήταν τόσο χρήσιμο και ευγενικό προς ενημέρωση. Κάνω απολαμβάνουν Orignal το δέρμα μου - είχατε κάποια εξαιρετική τύπο λαδιού τότε που μετακόμισα εδώ! Παρακαλώ κρατήστε το στο
Συστατικά του πετρελαίου θεραπεία λεύκη
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter