Share
 

Χρήση και Οδηγίες

Καθαρίστε την προσβεβλημένη περιοχή με νερό βρύσης και πετσέτα να στεγνώσει. Τώρα ισχύει το πετρέλαιο για τις πληγείσες δέρμα και κάντε απαλό μασάζ με το δάχτυλό σας συμβουλές μέχρι απορροφάται από το δέρμα.

Εφαρμογή της Υπηρεσίας Καταπολέμησης της λεύκη είναι που πρέπει να διενεργούνται κάθε 24 ώρες (βολική πριν αποσυρθείτε στο κρεβάτι) μέσω έξω όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Το πετρέλαιο δεν πρέπει να πλένονται πριν από 6 ώρες για να επωφελούνται τα μέγιστα. Η διάρκεια μπορεί να παραταθεί έως όχι όμως περισσότερο από 12 ώρες. Εάν το λάδι πρέπει να πλένονται πριν από 6 ώρες για κάθε πάτημα λόγο, ο ασθενής μπορεί να στραφούν σε ένα πρόγραμμα δύο φορές την ημέρα.

Ενώ η χρήση των Anti-Λεύκη, την ακρίβεια και την κανονικότητα είναι υποχρεωτική. Η θεραπεία θα πρέπει να εφαρμοστούν την ίδια ώρα της ημέρας, και η διάρκεια της αίτησης δεν θα πρέπει να διαφέρουν σημαντικά.

Anti-Λεύκη ™ πηγαίνει παχιά σε θερμοκρασίες κάτω 15C/59F αλλά επανάληψη της κανονικής συνέπειας με θέρμανση σε ζεστό νερό. Είναι ορθότερο να αποθηκεύσει το λάδι σε 20-30C/68-86F? Anti-λεύκη πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι ρευστή και θα πρέπει να ανακινείται καλά πριν την εφαρμογή.

Προφυλάξεις

Η έκθεση στον ήλιο πρέπει να αυξάνεται σταδιακά αρχής γενομένης από λίγα λεπτά αρχικά. Συστήνουμε ότι τα άτομα με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα ή ιστορικό αλλεργικών ροπή πρέπει να εφαρμόζεται η θεραπεία για την αισθητικά λιγότερο σημαντικό μικρή περιοχή για μερικές ημέρες πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο και τα χέρια. Άμεσο ηλιακό φως είναι καλύτερο να αποφεύγονται σε τέτοια άτομα.

Anti-λεύκη είναι μια εκλέπτυνση του μια παραδοσιακή συνταγή και είναι παραδοσιακά συνιστάται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση υψηλής αντιγονικό υλικό όπως τα ψάρια, το κρέας και τα αυγά.

Παγίωση της θεραπείας

Μετά την κανονική χροιά των τμημάτων που έχει αποκατασταθεί, είναι πολύ επιθυμητό ότι η θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί για ένα επιπλέον χρονικό διάστημα 45-60 ημερών. Αυτή η φάση σταθεροποίησης της θεραπείας είναι απαραίτητη, διότι η αρχική ανάκαμψη δεν μπορεί να είναι τόσο πλήρης όσο φαίνεται. Μπορεί ακόμη να υπάρχουν μικροσκοπικές επουλωθεί περιοχές της νόσου.

Παρενέργειες

Δεν συχνότητα των τοπικών ή γενικευμένων παρενέργεια έχει ακόμη αναφερθεί, εκτός από σπάνιες καταγγελίες βραχύβια ερεθισμό / εξάνθημα στο πρόσωπο με υπερ-ευαίσθητο δέρμα. Αυτό μπορεί να διαχειρίζεται εύκολα κάνοντας τις ακόλουθες προσαρμογές.

1) Αραιώστε το πετρέλαιο:
Anti-λεύκη μπορεί να αραιωθεί με λάδι καρύδας, σε αναλογία 3:1. Αυτό σημαίνει ότι ένα τμήμα της αγνό λάδι καρύδας σε 3 μέρη του Anti-Λεύκη ™. Αν ο ερεθισμός επιμένει, παρά το μέτρο αυτό, περαιτέρω αραίωση μπορεί να επιχειρηθεί με μια παρόμοια ποσότητα αγνό λάδι καρύδας. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ο μέγιστος δυνατός αραίωσης.

2) Μειώστε το συνολικό χρόνο υποβολής της αίτησης:
Εάν η αραίωση στρατηγική αποτυγχάνει να ελέγξει την ενόχληση, η διάρκεια της καθημερινής εφαρμογής της Anti-Λεύκη ™ μπορεί επίσης να μειωθεί. Υπήρξε επιτυχία από την έναρξη της θεραπείας με την εφαρμογή 3 ώρες καθημερινά. Η διάρκεια αυτή είναι, στη συνέχεια σταδιακά να αυξηθεί σε 6 ώρες σε διάστημα 3 έως 4 εβδομάδες. Αυτό μπορεί να απευαισθητοποιήσει αργά από το δέρμα.

3) Μειώστε τη συχνότητα της εφαρμογής:
Μια άλλη επιλογή είναι να μειωθεί η συχνότητα εφαρμογής. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό των προαναφερθέντων μέτρων. Η συχνότητα μειώνεται κατά το ήμισυ στην αρχή και σταδιακά να επανέρχονται στο τυποποιημένο χρονοδιάγραμμα.

4) Αν ο ερεθισμός δεν μπορεί να ελεγχθεί με τα ανωτέρω μέτρα:
Είναι προτιμότερο να διακοπεί η θεραπεία. Εξειδικευμένη βοήθεια μπορεί να ζητηθεί εάν χρειαστεί.

 

order

Live Help
Ιστορίες επιτυχίας
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αντιμετώπιση τους συνοδούς σας, ειδικά ο Robert, ο οποίος ήταν τόσο χρήσιμο και ευγενικό προς ενημέρωση. Κάνω απολαμβάνουν Orignal το δέρμα μου - είχατε κάποια εξαιρετική τύπο λαδιού τότε που μετακόμισα εδώ! Παρακαλώ κρατήστε το στο
Συστατικά του πετρελαίου θεραπεία λεύκη
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter