Share
 

Leucoderma

Leucoderma είναι μια σπάνια ασθένεια του δέρματος που χαρακτηρίζεται από λευκές κηλίδες και μπαλώματα. Σε αυτό το στενοχωρημένος, αλλά δεν είναι μεταδοτική ασθένεια, υπάρχει μια σταδιακή απώλεια της χρωστικής ουσίας που ονομάζεται μελανίνη από τη δερματική στρώματα που οδηγεί σε άσπρα μπαλώματα. Leucoderma μπορεί να ξεκινήσει με ένα μικρό κομμάτι, αλλά αργά και σταθερά εξαπλώνεται σε όλο το σώμα. Η πραγματική αιτία δεν είναι ακόμα γνωστό αν και έχουν αρκετές μελέτες για το θέμα. Μερικές από τις αιτίες είναι αντιληπτό συναισθηματικό στρες, κληρονομικούς παράγοντες, τα σκουλήκια, τα ηλιακά εγκαύματα και σωματική ασθένεια.

Τι προκαλεί leucoderma δεν είναι ακόμα γνωστή. Παρά την προηγμένη έρευνα, η ιατρική είναι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την ακριβή αιτία του leucoderma. Υπάρχουν πολλές θεωρίες ως προς το τι θα μπορούσε να προκαλέσει την ασθένεια αυτή. Μέχρι σήμερα η τρεις θεωρίες έχουν ευρέως αποδεκτή. Η πρώτη θεωρία είναι ένα από λάθος δηλώνει την ταυτότητά ότι το ανοσοποιητικό σύστημα λάθη του τα χρωστικά κύτταρα για ξένα σώματα και τα καταστρέφει. Η δεύτερη θεωρία λέει ότι ορισμένες χημικές ουσίες να καταστρέψουν τα κύτταρα παράγουν χρωστική ουσία.

Η τρίτη θεωρία, από την άλλη πλευρά, δείχνει ότι τα κύτταρα καταστρέφονται λόγω έκθεση σε χημικές ουσίες. Όποια και αν είναι η αιτία, η πορεία της νόσου είναι βέβαιη η οποία είναι η καταστροφή των κυττάρων χρωστική ουσία. Αλλά γιατί μόνο ορισμένες περιοχές ή τμήματα του σώματος να επηρεάζονται; Παρά το γεγονός ότι οι χρωστικές ουσίες κύτταρα υπάρχουν σε όλο το σώμα, τότε γιατί δεν γίνεται αυτή η νόσος να επηρεάσει ολόκληρο το σώμα είναι ακόμα ένα μυστήριο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί ειδικοί σε θέματα υγείας που πιστεύουν ότι οι κύριες αιτίες της leucoderma είναι υπερβολικές ψυχολογικό στρες.

Χρόνιες ή οξείες παθήσεις του στομάχου μπορεί να συμβάλλει στην leucoderma. Τα άτομα που έχουν διαταραχές της ηπατικής λειτουργίας όπως ίκτερο, οι προσβολές σκουλήκι ή άλλα παράσιτα παρασιτώσεις στον πεπτικό σωλήνα είναι επιρρεπείς να έχουν εκείνα τα άσπρα μπαλώματα. Άσπρα μπαλώματα δεν χρειάζεται να σημάνει πάντα μοίρα, καθώς μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά θα μπορούσε να είναι η επίφοβη leucoderma. Η πλειοψηφία των περιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένων γιατί leucoderma κηλίδες είναι λευκά επιδέχονται ιατρική αντιμετώπιση.

Τα συμπτώματα της leucoderma μπορεί να περιλαμβάνουν απώλεια μαλλιών, πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών και άσπρα μπαλώματα. Η λευκότητα εμφανίζεται γενικά ως ένα αποχρωματισμένο μικρό λευκό / ωχρό ή καφετί σημείο που αργότερα εξαπλώνεται σε μέγεθος. Οι κηλίδες θα είναι πιο λευκά μέρα μετά την ημέρα και να γίνει τελικά γαλακτώδες λευκό. Μπορεί να υπάρχει γενική αδυναμία και κόπωση και το θύμα μπορεί να έχει ευαισθησία προς το κρύο. Τα επιθέματα ή τα σήματα που μπορεί να προκληθεί λόγω πολλούς λόγους? τα πιο κοινά μεταξύ τους είναι προσβολής σκουληκιών ή / και την έλλειψη ασβεστίου. Αυτά τα μπαλώματα μπορεί να παράγει πολλά ψυχολογικό στρες στο θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι leucoderma δεν μπορεί να προκληθούν από την κατανάλωση ειδών αντιθέσεις τρόφιμα, όπως τα ψάρια / κρεμμύδια με το γάλα. Οι βιταμίνη C-πλούσια τρόφιμα, τα οποία κάποτε θεωρούνταν να προωθήσει τη διαδικασία διαταραχή, δεν περιορίζεται πλέον ούτε. Αρκετές έρευνες απέδειξαν ευεργετικό ρόλο τους ως αντιοξειδωτικά.

Το σύνολο του πληθυσμού βρίσκεται σε κίνδυνο 1-2% να αναπτύξουν leucoderma. Λαμβάνοντας υπόψη εάν ο leucoderma είναι κληρονομική, θα έρθει να γνωρίζουν ότι τα παιδιά των γονέων όταν μία ή και οι δύο έχουν leucoderma είναι μόνο σε ένα κλάσμα μεγαλύτερο κίνδυνο από το γενικό πληθυσμό. Οι έρευνες δείχνουν ότι ακόμη και αν δεν οικογενειακό ιστορικό για τις γενεές, καμία από τις κανονικές και κατάλληλο πρόσωπο που στέκεται επίσης μια πιθανότητα ανάπτυξης leucoderma. Άσπρα μπαλώματα δεν χρειάζεται να σημάνει πάντα μοίρα, καθώς μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά θα μπορούσε να είναι η επίφοβη leucoderma.

Η πλειοψηφία των περιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένων γιατί leucoderma κηλίδες είναι λευκά και δεκτικά ιατρική αντιμετώπιση. Για να επιβεβαιώσετε αν ένα άσπρο μπάλωμα είναι leucoderma ή μη, έχουν ένα περίγραμμα πιο σκούρο από το δέρμα, πρέπει να είναι ακανόνιστη όψη, σταδιακά αυξάνουν σε μέγεθος και εμφανίζονται γαλακτώδες λευκό κάτω από ένα υπεριώδες φως.

Leucodermal συνθήκες έχουν τεράστια ψυχο-κοινωνικές επιπτώσεις. Δεν ηλικία απαλλάσσεται και η γενετική εκ νέου διάθεση υπάρχει. Οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από την ασθένεια περιλαμβάνουν τα χέρια, το λαιμό, την πλάτη και τους καρπούς με τη σειρά. Η κατάσταση δεν προκαλεί καμία βλάβη σε όργανα του σώματος. Εκείνοι με leucoderma πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό σε περίπτωση που αισθάνεστε κατάθλιψη. Εσείς προτίθεστε να είναι καλό να συμβουλεύεται επαγγελματίες ψυχικής υγείας και οι γιατροί, πριν να πέσει θύμα της κατάθλιψης ή άγχους.

leukoderma, leucoderma, leukodema, leuoderma, lekoderma, leukderma, leukoerma

Ας σας βοηθήσει να ξεπεραστεί αυτό το στενοχωρημένος διαταραχή από τη θέσπιση ειδικών Cure μας Λεύκη Oil. Γνωρίζουμε τον πόνο και την απογοήτευση σας, και έτσι έχουν καταλήξει σε ειδικά σχεδιασμένο αποζημίωσή μας. Η θεραπεία λεύκη Oil ότι έχετε ψάξει είναι εγγυημένη για τον τερματισμό αναζήτησή σας για να έχετε γρήγορη εκ νέου χρώση των Λεύκη / Leucorderma δεν έχει παρενέργειες. Έτσι, αν εσείς ή κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα αναπτύσσει λεύκη, κάνει μια σοφή κίνηση! Χρησιμοποιήστε τοπικής εφαρμογής μας και γρήγορη εκ νέου χρώση του προσβεβλημένου δέρματος.

Τα άτομα με λεύκη, θα βρει τη θεραπεία μας Λεύκη Λάδι πολύ χρήσιμο για την πλήρη ίαση της νόσου. Θεραπεία Λεύκη φυτικό λάδι είναι 100% εγγυημένο και κλινικά αποδεδειγμένη μόνιμη θεραπεία για Vitiligo ή leucoderma μπαλώματα. Το προϊόν μας περιέχει καθαρά φυσικά συστατικά αναμειγνύονται σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Αυτές περιλαμβάνουν Psoralea Coryli Φωλιά, λάδι καρύδας, οξυάκανθα ρίζας και του Εύξεινου κυμίνου που είναι ιατρικά αποδεδειγμένο για την καταπολέμηση και τη θεραπεία λεύκη μόνιμα. Δεδομένου ότι η σύνθεση των Cure Λεύκη Oil αποτελείται από καθαρά φυτικά συστατικά, έτσι έχει λιγότερο ή δεν έχει παρενέργειες.

Ε: Τι είναι Lekoderma; Πώς μεταδίδεται; Εάν ένα μέλος της οικογένειας έχει lekoderma, ποιες είναι οι πιθανότητες των άλλων αλίευσης την ίδια ασθένεια;

Α: Lekoderma είναι ένα ασθενή κατάσταση του δέρματος όπου μελανοκυττάρων χάνουν την ικανότητα να παράγουν τη μελανίνη, μια χρωστική ουσία που καθορίζει την κανονική χροιά του δέρματος. Ως αποτέλεσμα της οποίας άσπρα μπαλώματα του αποχρωματισμού εμφανίζονται στο δέρμα. Δεν υπάρχει ακριβής αιτία είναι ακόμη γνωστός στην επιστήμη, αλλά η επιστημονική έρευνα είναι ελπιδοφόρα εξέλιξη μια ασφαλή και αξιόπιστη θεραπεία της ασθένειας αυτής. Lekoderma δεν είναι μια μεταδοτική ασθένεια? δεν εξαπλωθεί αγγίζοντας ή να φάει με το πρόσωπο που πάσχει από Lekoderma. Η πρακτική αυτή είναι ιδιαίτερα αποθαρρύνεται. Lekoderma ασθενείς δεν πρέπει να στιγματίζονται ή να απομονωθεί λόγω των νοσούντων κατάστασή τους γι 'αυτό είναι αδρανείς και απάνθρωπη. Lekoderma ασθενείς είναι κανονικοί άνθρωποι σαν κι εμάς που έχουν τις ίδιες δυνατότητες όπως και εμείς ή ακόμη και περισσότερο. Στην πραγματικότητα μας είναι. Lekoderma μπορεί ή δεν μπορεί να είναι συγγενής. Δεδομένου ότι η ασθένεια αυτή είναι λίγο κατανοητή, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί γι 'αυτό με βεβαιότητα. Οι γονείς έχουν Lekoderma έχουν περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν τα μωρά πάσχουν από Lekoderma, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ένας γονέας Lekoderma θα δώσει πάντα τη γέννηση σε ένα μωρό Lekoderma. Ομοίως, εάν ένα μέλος μιας οικογένειας έχει λεύκη, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι άλλοι θα υποφέρουν από αυτό ή να το πιάσει.

order

Live Help
Ιστορίες επιτυχίας
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αντιμετώπιση τους συνοδούς σας, ειδικά ο Robert, ο οποίος ήταν τόσο χρήσιμο και ευγενικό προς ενημέρωση. Κάνω απολαμβάνουν Orignal το δέρμα μου - είχατε κάποια εξαιρετική τύπο λαδιού τότε που μετακόμισα εδώ! Παρακαλώ κρατήστε το στο
Συστατικά του πετρελαίου θεραπεία λεύκη
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter