Share
 

Σημάδια λεύκη

Μια διαταραχή του δέρματος, λεύκη μπορεί να προήλθε από διάφορες αιτίες κατακρήμνιση. Αν και λεύκη μπορεί να αναπτυχθεί σε οποιαδήποτε ηλικία, σημάδια του συχνά εμφανίζονται αρχικά μεταξύ των ηλικιών 20 και 30. Τα περισσότερα άτομα με τη διαταραχή αυτή είναι κατά τα άλλα υγιείς και έχουν φυσιολογική αίσθηση στο δέρμα και υφή. Ωστόσο, η λεύκη μπορεί να είναι πιο συχνές σε άτομα που έχουν ορισμένα αυτοάνοσα νοσήματα. Οι ασθένειες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν τη βιταμίνη B-12 αναιμία γνωστό ως κακοήθης αναιμία, η νόσος του Addison, ή των διαταραχών του θυρεοειδούς, όπως ο υποθυρεοειδισμός και ο υπερθυρεοειδισμός. Η λεύκη έχει επίσης μια δυνατότητα να επηρεάσουν όλες τις φυλές και τα δύο φύλα εξίσου.Η κύρια ένδειξη της λεύκη είναι η απώλεια της χρωστική ουσία που δίνει χρώμα στο δέρμα. Μαλλιά αυξάνεται από το λεύκης που πλήττονται-περιοχές που στερείται, επίσης, το χρώμα και εμφανίζεται με γκρι χρώμα. Επιπλέον, τα άτομα με τη διαταραχή αυτή μπορεί να πάρει ανωμαλίες χρωστική της ίριδας ή αμφιβληστροειδή χιτώνα των ματιών. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να καταπολεμηθεί η άλλες διαταραχές που Λεύκη φέρνει μαζί. Μόλις λεύκη είναι, η θεραπεία της καθίσταται απαραίτητη. Ωστόσο, η φυσική πορεία της διαταραχής είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Μερικές φορές λεύκη σήματα να παύσουν να δημιουργούνται χωρίς θεραπεία, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η απώλεια χρωστικής ουσίας περιλαμβάνει τις περισσότερες από την επιφάνεια του δέρματός σας.

Η ακριβής αιτία της λεύκης είναι ακόμα ένα μυστήριο για τον ιατρικό κόσμο. Αλλά, είναι συχνά πιστεύεται ότι το άγχος, γενικά χαμηλό επίπεδο ανοσίας και ορμονικές σύνδεση είναι από διάφορους παράγοντες κατακρήμνιση του για αυτή την πάθηση. Η εμφάνιση της διαταραχής του δέρματος του Λεύκη περίπου το 28% είναι κληρονομική, το 30% είναι τα σκουλήκια έχουν προσβληθεί και το 42% είναι το άγχος που δημιουργείται. Λεύκη μπαλώματα γενικά εμφανίζονται με σαφώς καθορισμένες κόψεις λόγω της περιφερειακής hyperchromia. Λεύκη γενικές γραμμές, αναπτύσσεται σε ένα από τα τρία σχήματα που:

 • Εστιακή Pattern
 • Τμηματική Pattern
 • Γενικευμένη Patter

Το εστιακό μοτίβο, η απώλεια χρωστική ουσία είναι περιορισμένη μόνο σε λίγες περιοχές. Σε τμηματική μοτίβο, τα σημάδια της λεύκης εμφανίζονται ως de-χρώση τα μπαλώματα σε μια μόνο πλευρά των φορέων των ατόμων. Ενώ, σε γενικόλογη ομιλία, de-χρώση εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του σώματος. Εκτός από την εμφάνιση ως χλωμό / άσπρα μπαλώματα στο δέρμα, τα άτομα με λεύκη μπορεί επίσης να έχει πρόωρο γκριζάρισμα των βλεφαρίδων, φρυδιών, γένια και μαλλιά. Τα άτομα με σκούρο δέρμα μπορεί να παρατηρήσουν ακόμη και μια απώλεια του χρώματος στο εσωτερικό στόματά τους.Οι άνθρωποι που αναπτύσσουν Λεύκη συνήθως πρώτη ανακοίνωση λευκό γαλακτώδες σημάδια στο δέρμα του σώματός τους. Το χλωμό σήματα μπορεί να αναπτυχθεί στα μάτια, το πρόσωπό σας, το λαιμό, μασχάλες, αγκώνες, χέρια, γεννητικά όργανα, ή τα γόνατα. Τα σήματα λεύκη είναι πιο συχνές σε εκτεθειμένο στον ήλιο περιοχές όπως το πρόσωπο, τα χείλη, τα χέρια και τα όπλα. Σημειώνεται επίσης ότι η απώλεια της χρωστικής του δέρματος μπορεί να είναι ταχεία κατά τα πρώτα στάδια της πάθησης. Οι άνθρωποι που αναπτύσσουν λεύκη συνήθως δεν έχουν κνησμός, πόνος ή άλλα συμπτώματα.
 
Βλέποντας μια από τις παραπάνω ενδείξεις Λεύκη, συμβουλευτείτε το γιατρό αμέσως. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν ο ασθενής ή κάποιος στην οικογένειά του είχε οποιαδήποτε αυτοάνοσα νοσήματα ή αν ο ασθενής είναι ευαίσθητος στον ήλιο. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς το οποίο περιλαμβάνει ηλιακό έγκαυμα, εξάνθημα ή άλλα τραύματα του δέρματος στην περιοχή της λεύκης 2 έως 3 μήνες πριν από την de-χρώση άρχισε? σωματική ασθένεια ή άγχος? και πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών πριν από 35 χρόνια της ηλικίας κλπ. Ο γιατρός στη συνέχεια μπορεί να είναι σε θέση να εξετάσει το άτομο με λεύκη να αποκλειστούν άλλα ιατρικά προβλήματα.

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι παίρνουν φοβούνται βλέποντας κάθε χλωμό έμπλαστρο στο δέρμα και το φόβο να είναι λεύκη. Ωστόσο, κάθε λευκή κηλίδα δεν μπορεί να της λεύκης και μπορεί να αναπτυχθούν εξαιτίας των διαταραχών του ήπατος, λοίμωξης taenia, σκουλήκια, ανεπάρκεια ασβεστίου ή ακόμα και λέπρα. Έτσι, είναι πάντα μια σοφή κίνηση να συμβουλεύονται το γιατρό αμέσως μόλις είδαν άσπρα μπαλώματα στο δέρμα σας.

Σε γενικές γραμμές, όταν κάποιος βρει άσπρα μπαλώματα στο δέρμα του, τότε αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη της λεύκης. Κανονικά, αυτά τα ιδιαίτερα άσπρα μπαλώματα που βρέθηκαν σε κάποια συγκεκριμένα είναι σαν:

 1. Χέρια
 2. Πόδια
 3. Πρόσωπο
 4. Χείλια
 5. Μασχάλες
 6. Βουβωνική χώρα

Γύρω από το

 1. Στόμα
 2. Μάτια
 3. γεννητικά όργανα
 4. Ορθού περιοχές

Λεύκη Εμφάνιση

Υπάρχουν τρεις κοινοί τύποι εμφάνιση λεύκης τα οποία δίνονται παρακάτω:

 1. Αποχρωματισμός εμφανίζεται συμμετρικά και στις δύο πλευρές του σώματος και αυτό είναι το πιο γενικό τύπο.
 2. Σε αυτόν τον τύπο, αποχρωματισμός περιορίζεται.

•  Στην τελευταία κατηγορία, depigmented μπαλώματα αναπτύσσονται μόνο σε μία περιφέρεια του σώματος.

Ιατρική Αναγνώριση Λεύκη

Μπορούμε επίσης να ιατρικώς ανακαλύψουν ή να μάθετε λεύκη, δίνοντας κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις. Σε σαφή αναγνώριση ή διάγνωση, πρέπει να δώσουμε ένα μικρό δείγμα από το προσβεβλημένο δέρμα μας με τον γιατρό που την examin στο μικροσκόπιο και, εάν το δείγμα το δέρμα μας είναι χωρίς μελανοκύτταρα χρωστική ουσία, από ό, τι δεν υπάρχει λεύκη, αλλά αν φλεγμονή κύτταρα είναι παρόντα στο δέρμα δείγμα μας ότι μπορεί να συστήσει χρώση προκαλείται από κάποια άλλη λόγους. Κακοήθης αναιμία ή υπερθυρεοειδισμός συχνά συνδέονται με λεύκη και είναι για το λόγο ότι μερικές φορές ο γιατρός ελέγχει ένα δείγμα αίματος-κυττάρων. Eye εξέταση συνιστάται επίσης σε μερικούς ανθρώπους για να ελέγξει για αλήθειες οι οποίες τώρα και τότε θα συμβεί από τη λεύκη.

Ερ.: Ποια είναι η εμφάνιση του λεύκη; Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από αυτό, άνδρες ή γυναίκες ή τα παιδιά;Α: Η λεύκη χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση λευκών κηλίδων στο δέρμα. Αυτά τα μπαλώματα εμφανίζονται όταν μελανοκύτταρα, δηλαδή τα κύτταρα που παράγουν μελανίνη (αυτά τα κύτταρα είναι με φυσική παρουσία στο δέρμα και παράγουν τη μελανίνη η οποία είναι ένα καφέ-μαύρο χρωστική ουσία που συνήθως καθορίζει το χρώμα του δέρματος) προϊόντα θα καταστραφούν. Όσον αφορά το πώς ακριβώς έχουν καταστραφεί τα μελανοκύτταρα, η επιστήμη έχει νου είναι ακόμη σε θέση να παράσχουν μια άμεση απάντηση, διότι η ασθένεια αυτή είναι πολύ λίγο κατανοητή. Πολλοί αιτιολογικοί παράγοντες έχουν προταθεί από τις οποίες Autoimmue διαταραχή φαίνεται πιο πιθανή. Όπως κατ 'αυτή τη θεωρία, μια αυτοάνοση αντίδραση, υποκίνησε κατά των ίδιων των μελανοκυττάρων του σώματος και είτε καταστρέφει ή καθιστά δυσλειτουργική. Ως αποτέλεσμα της οποίας μελανοκυττάρων σταματούν την παραγωγή μελανίνης και ένα χαρακτηριστικό λευκό μπάλωμα του λεύκη εμφανίζεται σε συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Η λεύκη είναι μια σπάνια διαταραχή του δέρματος. Επηρεάζει μόνο το 1 - 2% του παγκόσμιου πληθυσμού σήμερα. Επηρεάζει τα δύο φύλα και όλες τις φυλές. Μπορεί να συμβεί στον καθένα? είτε πρόκειται για άνδρες ή γυναίκες ή παιδιά. Οι άνθρωποι που πάσχουν από λεύκη είναι πιθανό να γεννήσουν παιδιά που πάσχουν από λεύκη, αλλά η ασθένεια λεύκη καθεαυτό δεν είναι γενετική. Για τους περισσότερους patches τους ασθενείς εμφανίζονται γύρω στο 40ο έτος της ζωής τους και τα μπαλώματα μπορεί να διαδοθεί σιγά-σιγά. 

Ερ: Ποια είναι τα πρώτα σημάδια της λεύκης; Όταν εμφανίζονται τα συμπτώματα;  

Α: Η λεύκη είναι συμπτωματική με την εμφάνιση κηλίδων στο δέρμα. Υπάρχουν δύο τύποι Λεύκη;
1. Μη τμηματική Λεύκη:
. Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία.
. Patches ίσως εντοπισμένη ή γενικευμένη. Patches ως επί το πλείστον είναι γενικευμένη σε όλο το σώμα? μια κατάσταση η οποία είναι γνωστή ως λεύκη universalis
2. Τμηματική λεύκη:
. Εξαπλώνεται ταχέως
. Δεν σχετίζεται με αυτοάνοσες διαταραχές.
. Σε αντίθεση με τα μη Τεμαχιακή λεύκη είναι ένα πολύ σταθερό τύπο και την τοπική θεραπεία λειτουργεί καλύτερα για αυτό.
Λεύκη μπαλώματα κυρίως εμφανίζονται στην
. Πρόσωπο
. Χέρια
. Καρπούς
. Στόμα
. Μάτια
. Ρουθούνια
. Γεννητικά όργανα
. Ομφαλός
. Ορθού περιοχές
Πρόωρη γκριζάρισμα των μαλλιών είναι ένα σύμπτωμα της λεύκης.
Απώλεια του χρώματος στην στοματική κοιλότητα έχει επίσης παρατηρηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις Λεύκη.
Η συχνότητα εμφάνισης της λεύκης είναι 1% σε παγκόσμιο επίπεδο. Μη τμηματική μορφή είναι πιο συχνή. Η λεύκη είναι μια χρόνια διαταραχή και δεν συμβαίνουν εν μία νυκτί. Για τους περισσότερους patches τους ασθενείς εμφανίζονται γύρω στο 40ο έτος της ζωής τους και τα μπαλώματα μπορεί να εξαπλωθούν αργά. Μπορεί να υπάρχει ένα κενό αρκετών μηνών ή ετών πριν από την επόμενη έμπλαστρο εμφανίζεται. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πει εάν patches θα εξαπλωθεί. Εξάπλωση των patches ποικίλλει από άτομο σε άτομο.  

Ε: Τι θα μπορούσε να ονομαστεί ως τα πρώτα σημάδια της λεύκη; Είναι η εμφάνιση των κηλίδων στο άκρων;

A: Πρώτη ένδειξη λεύκη είναι μια τριχώματα. Ένα τυπικό patch λεύκη είναι γνωστό ως trichome έχουν 3 στρώσεις / ζώνες του χρώματος
. Λευκό κέντρο
. Ζώνη των λιγότερο αυστηρών αποχρωματισμός γύρω από το κέντρο
. Ζώνη των αυτόχθονων δέρματος γύρω από τη βλάβη
Λεύκη μπαλώματα εμφανίζονται διαφορετικά για διαφορετικούς ασθενείς. Μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Για ορισμένους ασθενείς, τα επιθέματα μπορούν να εμφανίζονται με συστηματικό τρόπο και μπορεί να αρχίσει από τα άκρα. Δεν θα ισχύει και για άλλους ασθενείς. Δεδομένου ότι το σώμα του κάθε ατόμου αντιδρά διαφορετικά σε ένα ίδιο πράγμα και λίγο είναι κατανοητή από λεύκη, είναι αδύνατο να είναι σίγουροι για το πώς τα έμπλαστρα θα εμφανίζονται και εξαπλώνονται. Οι περισσότερες κοινές περιοχές της λεύκης μπαλώματα είναι τα μέρη του σώματος που είναι εκτεθειμένα σε χέρια, δηλαδή τον ήλιο, τα πόδια, το λαιμό, το πρόσωπο, τα χέρια, στη βουβωνική χώρα κλπ.  


Οι άνθρωποι που ψάχνουν για Vitiligo Σημάδια επίσης να αναζητήσετε:


σημάδια της λεύκης, δίνει την λεύκη, τραγουδά της λεύκης, τραγουδά από λεύκη, Sines της λεύκης, ημιτόνων off λεύκη

order

 

Live Help
Ιστορίες επιτυχίας
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αντιμετώπιση τους συνοδούς σας, ειδικά ο Robert, ο οποίος ήταν τόσο χρήσιμο και ευγενικό προς ενημέρωση. Κάνω απολαμβάνουν Orignal το δέρμα μου - είχατε κάποια εξαιρετική τύπο λαδιού τότε που μετακόμισα εδώ! Παρακαλώ κρατήστε το στο
Συστατικά του πετρελαίου θεραπεία λεύκη
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter