Share
 

Λεύκη

Η λεύκη είναι μια χρόνια δερματική ασθένεια που προκαλεί απώλεια της χρωστικής, με αποτέλεσμα την αντικανονική ωχρό ή άσπρα μπαλώματα του δέρματος. Οι κοινόχρηστοι χώροι του δέρματος χάσει χρωστική ουσία είναι το πρόσωπο, τα χείλη, χέρια, χέρια, πόδια, και γεννητικές περιοχές. Η λεύκη εμφανίζεται όταν τα μελανοκύτταρα πεθάνει ή είναι ανίκανοι να λειτουργήσουν. Ωστόσο, η ακριβής αιτία της λεύκης είναι σύνθετη και δεν έχει κατανοηθεί πλήρως. Σήμερα, περίπου 0,5 έως 1 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λεύκη. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχουν αναπτύξει λεύκη πριν την ηλικία των 40? ήμισυ των ανθρώπων που αναπτύσσουν πριν από τα 20α γενέθλιά τους. Λεύκη επηρεάζει άτομα όλων των εθνοτικών προελεύσεων και των δύο φύλων? ωστόσο, είναι πολύ πιο εύκολα παρατηρήσει σχετικά με πιο σκούρο δέρμα.

Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις θεωρίες για τον υποκείμενο μηχανισμό της λεύκης:

• Νευρικές απολήξεις στο δέρμα απελευθέρωση μια χημική ουσία που είναι τοξική για τα μελανοκύτταρα
• Τα μελανοκύτταρα απλά αυτοκαταστροφή
• Είναι τύπος αυτοάνοση νόσος στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα στόχων στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος.

Λεύκη μπαλώματα εμφανίζονται συχνά συμμετρικά και στις δύο πλευρές του σώματος. Περιστασιακά μικρές περιοχές του σώματος μπορεί να repigment όπως αυτές επαναποικισθεί από μελανοκύτταρα. Η λεύκη μπορεί επίσης να προκαλούνται από το στρες που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το διαταραχθεί ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει τον οργανισμό να αντιδράσει και να αρχίσει να χάσουν χρωστική ουσία του δέρματος. Λεύκη στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να επηρεάσει το χρώμα των μαλλιών, αφήνοντας άσπρα μπαλώματα ή ραβδώσεις και έτσι επηρεάζουν προσώπου και σώματος για τα μαλλιά.

 


Όταν η χρωστική ουσία που παράγουν τα κύτταρα, είναι τα «μελανοκύτταρα» επιτέθηκαν και κατέστρεψαν, μπορεί να επηρεάσει το δέρμα, τους βλεννογόνους, τα μάτια, το εσωτερικό αυτί ή τρίχες αφήνει λευκές κηλίδες. Η συνήθης τύπος της λεύκης ονομάζεται «λεύκη Vulgaris», που σημαίνει κοινή λεύκη. Είναι συχνά πιστεύεται ότι η λεύκη είναι μια αυτοάνοση διαταραχή κατά την οποία οι φορείς που το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιείται μόνο του. Λευκών αιμοσφαιρίων που προκαλούν το θάνατο των μελανοκυττάρων. Τα άτομα με λεύκη είναι επίσης και κάπως πιο επιρρεπείς σε άλλες αυτοάνοσες νόσους. Οι ασθένειες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν γυροειδής αλωπεκία, αυτοάνοσων διαταραχών του θυρεοειδούς, η νόσος του Addison, η κακοήθης αναιμία και ο σακχαρώδης διαβήτης.

Μισούς ασθενείς με λεύκη πρώτη προειδοποίηση πριν από την στροφή 20. Η ασθένεια ξεκινά συχνά εμφανίζεται στα χέρια, τα πόδια ή το πρόσωπο, και συχνά η απώλεια χρωστικής ουσίας είναι προοδευτική. Ωστόσο, ο βαθμός απώλειας χρωστικής ουσίας μπορεί να ποικίλει μέσα σε κάθε patch. Οι τομείς της μικροτραυματισμούς ή κάψιμο από τον ήλιο είναι πιο επιρρεπείς σε αυτό. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι η Λεύκη προκαλείται από έναν συνδυασμό των αυτοάνοσων, γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Τυπικό λεύκη δείχνει μια περιοχή γαλακτώδες λευκό δέρμα, αλλά μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις του χρωστική ουσία σε ένα μπάλωμα, ή τα σύνορα πιο σκούρο δέρμα μπορεί κύκλο ενός χώρου ελαφρύ δέρμα.

Λεύκη συχνά ξεκινά με μια γρήγορη απώλεια της χρωστικής ουσίας, να αφήνει σημάδια και μπορεί να συνεχίσει έως ότου η διαδικασία σταματά. Ωστόσο, κύκλοι της απώλειας χρωστικής ουσίας μπορεί να συνεχιστεί επ 'αόριστον. Τα σήματα μπορεί να αυξηθεί, συρρικνώνονται, ή παραμένουν σταθερά σε μέγεθος. Είναι σπάνιο για την χρωστική του δέρματος σε ασθενείς με λεύκη να επιστρέψει με δική της και στην κανονική του. Μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν έχουν πλέον την ασθένεια που πράγματι έχουν χάσει όλα χρωστική ουσία τους και δεν έχουν πλέον σημάδια της αντίθεσης χρώμα του δέρματος. Αν το δέρμα του ασθενούς είναι όλοι ένα χρώμα, εξακολουθούν να έχουν λεύκη. Η θέση της λεύκης επηρεάζονται δερματικές αλλοιώσεις την πάροδο του χρόνου? μερικά μπαλώματα μπορεί να επανεξετάζει, χρωστικής ουσίας και άλλοι μπορούν να εξακολουθήσουν να επηρεάζονται.

Τα περισσότερα άτομα με λεύκη είναι σε καλή γενική υγεία. Αλλά, αυτό μπορεί να συμβεί με άλλα αυτοάνοσα νοσήματα, όπως η νόσος του θυρεοειδούς. Η διάρκεια και η σοβαρότητα της απώλειας χρωστικής ουσίας διαφέρει με κάθε πρόσωπο. Ανοιχτόχρωμο δέρμα άνθρωποι παρατηρούν συνήθως η αντίθεση μεταξύ της λεύκης πληγείσες περιοχές και ηλιοκαμένος δέρματος το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προβλεφθεί πόσο χρωστική ουσία ένα άτομο θα χάσει? ωστόσο, τα άτομα με βαριές περιπτώσεις μπορεί να χάνουν τη χρωστική ουσία σε όλο το σώμα.

Αν και η αλλαγή στην εμφάνιση που προκαλείται από λεύκη μπορεί να επηρεάσει ενός ατόμου συναισθηματική και ψυχολογική ευεξία, όμως υπάρχουν πολλές στρατηγικές για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την ασθένεια αυτή. Είναι σημαντικό να βρούμε έναν καλό γιατρό που παίρνει τη διαταραχή σοβαρά και παρέχει συναισθηματική υποστήριξη. Τα άτομα πρέπει να αφήσουμε τους γιατρούς τους ξέρω αν είναι αίσθημα κατάθλιψης. Οι γιατροί και άλλοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσει τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη. Από το ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ορισμένα άτομα με λεύκη έχουν βρει τα καλλυντικά χρήσιμη αντιμετώπιση της κατάθλιψης και αμηχανία τους.

Καλλυντικά που καλύπτουν τις λευκές κηλίδες μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σας και να τους βοηθήσει να αισθανθούν καλύτερα για τον εαυτό τους. Αλλά, πριν από την εύρεση του προϊόντος που αποδίδουν καλύτερα, μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείτε με διάφορες μάρκες της απόκρυψης των καλλυντικών. Είναι, επίσης, έντονα προτείνεται ότι οι ασθενείς θα πρέπει να προσπαθήσουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές διαταραχή και τη θεραπεία, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στη λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με την ιατρική περίθαλψη.

Υπάρχουν αριθμός των ατόμων που πάσχουν από λεύκη, ορισμένοι από αυτούς είναι οι παρακάτω: Amitabh Bachchan, Michael Jackson, ο Graham Norton, ο Graham Norton, ο John Henson, Καρά-Louise Horne, JD Runnels, Φεζ Whatley, Yvette Fielding, Ralph Pagano, Dan Amsinger , Richard Hammond, Eddie Panlilio. Αραβικά άλογα που συνήθως επηρεάζονται από τη λεύκη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι απαραίτητο για τη θεραπεία λεύκη, αλλά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ε: Τι είναι λεύκη; Πώς συμβαίνει;

Α: Η λεύκη είναι μια δερματική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από τα μπαλώματα του αποχρωματισμού οποίο μπορεί να είναι εντοπισμένη ή γενικευμένη. Αν και η ακριβής αιτία της λεύκης, δεν είναι ακόμη γνωστό, η πιο εύλογη επιστημονική εξήγηση είναι ότι το καφέ ή μαύρο χρωστική ουσία γνωστή ως κύτταρα που παράγουν μελανίνη ή μελανοκύτταρα είναι είτε καταστρέφονται ή δυσλειτουργική ως αποτέλεσμα μια αυτοάνοση διαδικασία υποκίνησε εναντίον τους. Ως αποτέλεσμα της οποίας το δέρμα χάνει τη φυσιολογική του χρώμα και το λευκό patces γίνονται ορατές. Λεύκη επηρεάζει όλες τις φυλές και τα δύο φύλα. Μπορεί επίσης να τρέξει στις οικογένειες πως δεν είναι αναγκαστικά εκ γενετής.

Ερ.: Πόσο αποτελεσματική είναι η λεύκη πετρέλαιο; Είμαι εδώ και ένα αλλοπαθητικό θεραπεία για τη λεύκη, αλλά έχω ακούσει ότι δεν στερείται των παρενεργειών; Είναι η λεύκη Oil χωρίς παρενέργειες;

Α: Ναι, CureVitiligoOil είναι απολύτως παρενέργεια δωρεάν. Είναι ένα μείγμα από όλα τα φυσικά συστατικά και συγκεκριμένα ρίζα οξυάκανθα, λάδι καρύδας, μαύρο κύμινο και Psoralea coryfolia. Το φάρμακο αξία του κάθε συστατικού είναι γνωστή εδώ και καιρό. CureVitiligoOil είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία για τη λεύκη. Χρόνια έρευνας και εκτεταμένη μελέτη αυτή οδήγησε τελικά στην ανάπτυξη αυτού του πετρελαίου. Αυτό το προϊόν είναι μια κλινική επιτυχία πράγμα που σημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς. Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι αλλοπαθητικά φάρμακα παρέχει μια ανακούφιση για όσο χρονικό διάστημα είναι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται, τα φάρμακα στιγμή διακόπτονται οι ασθενή κατάσταση επανέρχεται (σακχαρώδης διαβήτης, για παράδειγμα, απαιτεί μια δια βίου πρόσληψη αλλοπαθητικά φάρμακα για τη διατήρηση σε φυσιολογικά επίπεδα ορού ινσουλίνης).

Q: Γεια σου, είμαι από την Ινδία και φυσικά ένας οπαδός Bollywood και προσγειώθηκα στον ιστότοπό σας κατά την περιήγηση της λέξης λεύκη. Ήθελα να ξέρω ποια είναι η κατάσταση του δέρματος των Amitab Bachan; Είναι λεύκη; 

Α: Γεια σου, καλώς ήλθατε www.curevitiligooil.com. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο site και τη συλλογή πληροφοριών όπως σας παρακαλώ. Amitabh Bachan είναι μία από τις προσωπικότητες που πάσχουν από λεύκη. Amitab Bachan, είδωλο και eulogized από πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει αποφανθεί ινδικό κινηματογράφο για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Ήταν διαγνωστεί με λεύκη το 1980. Λεύκη έμπλαστρα μπορεί να δει κανείς στα χέρια του. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Internet για περισσότερες διασημότητες και να βρείτε τον κατάλογο των διάσημους ηθοποιούς που πάσχουν από λεύκη, Michael Jackson και Richard Mark Hammond, για παράδειγμα, που υπέστη / πάσχουν από λεύκη. Η λεύκη μπαλώματα είναι ορατά στο πρόσωπό Ρίτσαρντ Mark Hammond της. Michael Jackson, επέκρινε έντονα όλη του τη ζωή για την αισθητική χειρουργική, είχε Λεύκη μπαλώματα στο πρόσωπο, τα χείλη του, τα χέρια, τα χέρια και μύτη που έκρυβε από υποβάλλονται σε πλήρη αποχρωματισμός του δέρματος του.

Ε: Τι ασθένεια του δέρματος κάνει Amitabh Bachchan υποφέρουν από? Πώς μπορεί να διαφοροποιηθεί από άλλες διαταραχές στο δέρμα;

Α: Amitabh Bachchan, γνωστό ως Big Β, είναι μια ινδική πρωταγωνιστής ο οποίος έχει υπηρετήσει και να αποφανθεί επί ινδικού κινηματογράφου για δεκαετίες. Διακρατούμενα υψηλότερο από το Θεό από τους οπαδούς του, απολαμβάνει απαράμιλλη φήμη και το σεβασμό μεταξύ των οπαδών Μπόλιγουντ. Ήταν διαγνωστεί με λεύκη το 1980. Λεύκη μπαλώματα του είναι εμφανής στο πίσω μέρος των χεριών του και εμφανίζονται ευδιάκριτα σε λίγες ταινίες. Η λεύκη μπορεί εύκολα να χωρίζονται από άλλες δερματικές διαταραχές όπως έκζεμα, δερματίτιδα, ψωρίαση, λέπρα στο ότι τα patches λεύκη δεν είναι φαγούρα και δεν προκαλούν δυσφορία στον ασθενή. Η λεύκη δεν προκαλεί βλάβες του δέρματος, ουλές, πρήξιμο και πύον. Λεύκη χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση λευκών κηλίδων στο δέρμα προκαλείται λόγω της καταστροφής των μελανοκυττάρων, λόγω αυτοάνοσης αντίδρασης υποκίνησε εναντίον τους. Ένας ασθενής πάσχει από λεύκη είναι στο πλαίσιο όχι απειλητικές για τη ζωή κινδύνου. 

Live Help
Ιστορίες επιτυχίας
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αντιμετώπιση τους συνοδούς σας, ειδικά ο Robert, ο οποίος ήταν τόσο χρήσιμο και ευγενικό προς ενημέρωση. Κάνω απολαμβάνουν Orignal το δέρμα μου - είχατε κάποια εξαιρετική τύπο λαδιού τότε που μετακόμισα εδώ! Παρακαλώ κρατήστε το στο
Συστατικά του πετρελαίου θεραπεία λεύκη
Find CureVitiligoOil on Facebook Follow CureVitiligoOil on Twitter