cota
 

Acrofacial Vitiligo

Vitiligo sau Leukoderma este o afectiune frecventa a pielii, în care nu este pierderea de pigment de la zone ale pielii care rezultă în neregulate pete albe sau roz sau patch-uri.Pielea are textura normala. Acest lucru se întâmplă din cauza funcţionării defectuoase a celulelor responsabile pentru pigmentarea pielii, numite melanocite. Vitiligo poate aparea la orice varsta si poate afecta pe oricine, în ciuda lor de sex sau etnie. Aproape 1-2% din populatia lumii a fost afectat de vitiligo. Deşi este o boala progresiva, multi oameni de ani de experienţă sau de zeci de ani, fără a dezvolta noi pete.

Acrofacial Vitiligo este un tip de vitiligo generalizat (cel mai frecvent achiziţionate Vitiligo tip, în care există o răspândire largă de pete albe Ea afectează mai ales pe fata, gat, proeminenţe osoase şi de mâini, picioare, axile şi mucoasei.).Vitiligo Acrofacial Termenul se referă la distribuirea comun de alb lăptos sau patch-uri de lumină roz, în care se răspândeşte în părţi limitate, departe de centrul corpului. În Acrofacial Vitiligo patch-uri depigmentate în principal, apar pe cap, fata, maini, picioare şi. Oamenii care suferă de vitiligo Acrofacial au, de obicei, o mulţime de stres emoţional, deoarece boala afecteaza partile expuse ale corpului, pe care social devine jenant.

Vitiligo nu este contagioasa in nici un fel.Cauza exacta a acestei boli de piele cronice nu este bine-înţeles încă, deşi pare a fi rezultatul unei combinaţii genetice, de imunologice, biochimice şi de factori de neurogene. Este de multe ori, deşi nu întotdeauna, văzut în familii. Deşi condiţia nu are alte efecte cunoscute asupra organismului, efectele psihologice şi sociale sunt bine documentate.

Astazi, Vitiligo este o afectiune tratabila, dacă tratamentul poate dura ceva timp pentru a recâştiga pigment, şi repigmentare nu poate fi de 100%. Există mai mult de cercetare se desfăşoară decât oricând înainte, în Statele Unite, Europa si Asia, noile tehnologii şi de cercetare se schimbă abordări medici de la starea. Acesta este considerat de mulţi experţi, care, cu tehnologie genetică şi îmbunătăţirea biomedicale, vom vedea o mai bună înţelegere a Vitiligo, precum şi mai rapidă şi mai multe tratamente sigure pentru aceasta, precum şi alte condiţii autoimune foarte curând.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter