cota
 

Albinism şi vitiligo

Albinismul este o boala care afecteaza pigmentarea pielii de ansamblu a unui organism. Oamenii sunt de obicei nasc cu albinism. Acesta este un tip de tulburare genetica care previne pielea de la a face o cantitate sanatoasa de melanina, de asemenea, cunoscut sub numele de pigment sau de culoarea pielii. Albinism cauzeaza pierderea de pigmentare a pielii la un astfel de extreme, care transportatorii de această boală, de obicei, au pic de culoare sau nu pe acolo corp ansamblu. Chiar şi zona din jurul ochilor si a parului sunt afectate. Pe de altă parte, Vitiligo este o boala de piele care cauzeaza pierderea de pigmentare în patch-uri de pe anumite zone ale corpului, pe o perioadă de timp. Oamenii efectuate de aceasta boala se dezvolta pe masura ce cresc, cu toate acestea, ei nu se nasc cu aceasta boala. Aproape toate tipurile de pigmentare albinism efecte în ochi, care duce la alte tipuri de probleme de vedere, care nu sunt uşor corectabile cu ochelari. Albinism face o persoană mult mai predispuse la boli de sănătate legate de soare.
imunitate scazuta cu experienţă de către pacienţii albino face mai uşor pentru alte boli pentru a ataca organismul whick face ca pacientii albinoşi mult mai sensibile la boli, cu toate acestea, albinism în sine nu duce la mortalitate. În caz de vitiligo, nu există alte probleme de sănătate legate de această boală. Ea determină doar modificări de culoare şi, uneori, afecteaza ochii.Există unele similitudini între Albinism Vitiligoat şi care pot provoca un laic să confunde una cu alta. Bolile împărtăşesc, de asemenea, o legătură în moştenirea genetică. Cu toate acestea, ambele boli sunt în mod inerent de natură diferită. Există o mare similiraity dintre persoanele afectate cu albinism şi Vitiligoat care este starea de starea lor mentala. Semne ale lipsei de încredere şi de depresie sunt expuse de ambele seturi de pacienti. Ca atât de aceste boli nu afecteaza afişa vizual, operatorii de transport ale acestor boli sunt afectate, cu un sentiment de sensibilitate atunci când vine vorba de aparitia lor fizică. Efectele Vitiligoat approxamately unu la suta din populatie. Pe de altă parte, albinism apare mai frecvent, approxamately 1 din fiecare 2000 de nasteri sufferes de aceasta boala. Albinismul este o tulburare bicochemical, întrucât, Vitiligoat este o boala autoimuna.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter