cota
 

Dozare si Instructiuni

Curatati zona afectata cu apa curata si prosop-l uscat. Acum, se aplica ulei de pe pielea afectata si se maseaza usor cu vârfurile degetelor pâna se absoarbe în piele.

Aplicarea Anti-Vitiligo este de a fi efectuate la fiecare 24 de ore (convenabil inainte de culcare), prin intermediul din întreaga perioada de tratament.Petrol nu ar trebui sa fie spalate mai devreme de 6 ore pentru avantajul optim.Durata poate fi prelungita pâna la, dar nu mai mult de 12 ore. În cazul în care uleiul trebuie sa fie spalate mai devreme de 6 ore pentru orice motiv presare, pacientul poate trece la un program de doua ori pe zi.

În timp ce cu ajutorul anti-Vitiligo, punctualitatea si regularitatea este obligatorie.Tratamentul trebuie aplicat la aceeasi ora a zilei, si durata de aplicare nu ar trebui sa varieze în mod semnificativ.

Anti-Vitiligo ™ merge gros la temperaturi mai mici de 15C/59F, dar reia consistenta normala de încalzire în apa fierbinte. Este mai potrivit pentru a stoca de ulei de la 20-30C/68-86F; Anti-Vitiligo ar trebui sa fie utilizat numai atunci când este lichid si ar trebui sa fie agitat bine înainte de aplicare.

Masuri de precautie

Expunerea la soare ar trebui sa fie crescute treptat, începând de la câteva minute initial. Noi recomandam ca persoanele cu pielea foarte sensibila sau antecedente de alergie tendinta trebuie sa se aplice un tratament pe o suprafata mica cosmetic mai putin important pentru câteva zile înainte de a începe sa utilizati pe fata si pe maini. Direct lumina soarelui este cel mai bine evitate în astfel de persoane.

Anti-Vitiligo este un rafinament de o reteta traditionala si se recomanda în mod traditional pe care ar trebui sa evite consumul materialelor antigenice ca extrem de peste, carne si oua.

Consolidarea de tratament

Odata ten normal de piese afectate a fost restaurata, este foarte de dorit ca tratamentul ar trebui sa continue pentru o perioada suplimentara de 45-60 de zile. Aceasta etapa de consolidare a tratamentului este necesara, deoarece recuperarea initiala nu poate fi la fel de complet pe cât pare. Nu poate fi înca necicatrizate mici zone ale bolii.

efecte secundare

Nu incidenta efect adverse locale sau generalizate a fost înca raportate, cu exceptia plângerilor rare de iritatie viata scurta / eruptii cutanate, în persoana cu hiper-sensibile de piele. Acest lucru poate fi usor de gestionat prin urmatoarele modificari.

1) Se dilueaza de ulei:
Anti-Vitiligo poate fi diluat cu ulei de nuca de cocos, în raport de 3:1. Asta înseamna ca o parte din ulei de nuca de cocos pur la 3 parti de Anti-Vitiligo ™. Daca iritatia persista, în ciuda acestei masuri, dilutie mai poate fi încercat cu o cantitate similara de ulei de nuca de cocos pur. Aceasta poate fi considerata ca diluare maxim posibil.

2) Reducerea timpului de aplicare totala:
În cazul în care strategia de diluare nu reuseste sa controleze iritarea, durata de aplicare de zi cu zi a Anti-Vitiligo ™ poate fi, de asemenea, reduse. Nu a fost de succes de a începe tratamentul cu o cerere de 3 ora de zi cu zi. Aceasta durata este apoi crescuta treptat pâna la 6 ore pe o perioada de 3 pâna la 4 saptamâni. Acest lucru poate desensibiliza încet pielea.

3) Reduce frecventa de aplicare:
O alta optiune este de a reduce frecventa de aplicare. Acest lucru poate fi utilizat singur sau în combinatie de masuri sus mentionate.Frecventa este redusa la jumatate la începutul si, treptat, a adus înapoi la programul standard.

4) în cazul în care iritatia nu poate fi controlat cu masurile mentionate mai sus:
Este de preferat sa se întrerupa tratamentul. Ajutor expert poate fi solicitata, daca este necesar.

 

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

Înainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Când am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter