cota
 

Cum pot oamenii să facă faţă cu aspectele emotionale si psihologice de vitiligo?

Tulburare cronica a pielii de Vitiligo nu este dăunătoare medical, nici fizic dureros, dar poate fi destul de devastator pentru unii care suferă de ea în termeni de efecte psihologice si emotionale. În special în ţări precum India şi alte naţiuni din lumea a treia, cei cu boala, în principal femei, sunt uneori discriminate în căsătorie. Pentru unii, în curs de dezvoltare Vitiligo după căsătorie a fost, de asemenea, motivele de divorţ.

Pete albe de vitiligo poate afecta emoţional şi psihologic bine-fiinţă şi de auto-stima de oricine, indiferent de lui / ei de rasă şi cultură. Persoanele care suferă de vitiligo sunt susceptibile de a experimenta stres emoţional, în special în cazul în care condiţia se dezvoltă pe zonele vizibile ale corpului, inclusiv fata, maini, brate, picioare, sau şi pe organele genitale. Adolescenţii, care sunt adesea deosebit de preocupati de aspectul lor, poate fi tulburat de vitiligo pe scară largă. Unele persoane care au vitiligo se simt deprimaţi, jenat, ruşine, sau îngrijorat de modul în care alţii le vor vedea şi ce va fi reactia lor.

Cu toate acestea, există mai multe modalităţi de a ajuta oamenii să facă faţă cu vitiligo. De asemenea, exista diverse tratamente disponibile, care pot reduce la minimum, camuflaj, sau, în unele cazuri, chiar elimina pete albe din corpul unei persoane.Cel mai important lucru pentru a face prima este de a găsi un doctor care este informat despre tulburare şi ia în serios. El ar trebui să fie, de asemenea, un bun ascultător şi să fie în măsură să ofere sprijin emoţional. Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă vă simţiţi deprimat, deoarece medicilor şi altor profesionişti de sănătate mintală pot ajuta persoanele face cu depresie. Puteţi, de asemenea, ar trebui să înveţe cât mai mult posibil cu privire la alegerile tulburare şi de tratament, astfel încât să poată participa la luarea unor decizii importante cu privire la îngrijirea dumneavoastră medicală.

Un alt lucru care ar putea lucra pentru un pacient de a face faţă cu vitiligo lui / ei condiţie este să vorbeşti cu alte persoane cu vitiligo. Puteţi găsi grupuri de sprijin de pacienţi, medici şi familiile, pentru a discuta acest lucru cu. Familia şi prietenii sunt o altă sursă de sprijin.

Unii oameni cu vitiligo au descoperit ca produsele cosmetice care acoperă pete albe a îmbunătăţi aspectul lor şi a le ajuta să se simtă mai bine despre ei înşişi. Aveţi nevoie de a experimenta cu mai multe marci de cosmetice ascunde înainte de a găsi produsul care funcţionează cel mai bine.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter