cota
 

Vitiligo Cum este diagnosticat?

Tulburare cronica a pielii de vitiligo distruge pigmentul de culoare sau de a face celule la nivelul pielii, numite melanocite, şi pot afecta, de asemenea, membranele mucoase (cum ar fi tesut in interiorul gurii şi nasului) şi ochi. Ca rezultat, neted, alb lăptos sau patch-uri de lumină roz în mijlocul a pielii în mod normal, pigmentat apar.Parul se poate transforma, de asemenea, alb / gri, care creste in zonele afectate de vitiligo şi de pe scalp. Pentru a detecta dacă o persoană are vitiligo, diagnosticul medicului de Vitiligo se va baza pe o examinare fizica, istoricul medical, şi teste de laborator.

Vitiligo va fi probabil suspectat de către un medic dacă raportul (sau examenul fizic releva), pete albe de piele de pe corp, în special pe zonele expuse la soare, cum ar fi fata, maini, picioare, brate, si buzele. Dacă Vitiligo este suspectat, medicul va intreba despre istoricul medical. Factori importanţi în diagnosticul include un istoric familial de vitiligo, arsurilor solare, o erupţie cutanată, sau traumatisme ale pielii care a avut loc la locul de vitiligo 2 până la 3 luni înainte de depigmentare a început, de stres sau de boala fizică, şi albire prematura a parului (inainte de varsta 35). În plus, medicul vă va întreba dacă dumneavoastră sau cineva din familia dumneavoastră a avut orice boli autoimune şi dacă sunteţi foarte sensibil la soare.

Medicul poate lua un mic eşantion (biopsie) a pielii afectate să examineze sub un microscop, pentru a ajuta la confirmarea diagnosticului. In vitiligo, proba pielea va arata, de obicei, o absenţă completă a pigmentului-producatoare de melanocite. Pe de altă parte, prezenţa de celule inflamate în eşantion poate sugera că o altă condiţie este responsabil pentru pierderea de pigmentare.

Deoarece Vitiligo poate fi asociat cu anemia pernicioasa (o afecţiune în care o cantitate insuficientă de vitamina B12 este absorbită din tractul gastro-intestinal) sau hipertiroidismul (o glandă tiroidă hiperactivă), o probă de sânge a pacientului ar putea fi, de asemenea, solicitate de către medic pentru a verificanumărului de celule sanguine şi a funcţiei tiroidiene. Pentru unii pacienţi, medicul poate recomanda un examen de ochi pentru a verifica uveita (inflamatie a parte a ochiului), care apare uneori cu vitiligo. Un test de sânge pentru a căuta prezenţa anticorpilor antinucleari (un tip de autoanticorpi) pot fi, de asemenea, face. Acest test ajuta la a determina dacă pacientul are o alta boala autoimuna.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter