cota
 

UVB

Tulburare cronica a pielii de vitiligo distruge pigmentul de culoare sau de a face celule la nivelul pielii, numite melanocite, şi pot afecta, de asemenea, membranele mucoase (cum ar fi tesut in interiorul gurii şi nasului) şi ochi. Ca rezultat, neted, alb lăptos sau patch-uri de lumină roz în mijlocul a pielii în mod normal, pigmentat apar.Parul se poate transforma, de asemenea, alb / gri, care creste in zonele afectate de vitiligo şi de pe scalp. Există multe tratamente disponibile pentru vitiligo şi în zilele noastre una dintre cele mai de succes din ele este UVB.

UVB de bandă îngustă este văzută acum ca standardul de aur de tratament pentru vitiligo acoperind mai mult de 20% din corp. UVB de bandă îngustă (NB) utilizează porţiune a spectrului de frecvenţe de 311-312 nm UVB. Aceasta regiune a fost stabilită pentru a ajuta la stimularea celulelor de pigment pentru a produce melanocite în mai puţin timp decât este nevoie pentru a arde pielea. Orice fel de terapie de lumina are un efect supresiv asupra sistemului imunitar, astfel încât să poată opri, eventual, de la formarea de noi domenii precum. NB se poate face în biroul medicului cu un cabinet full-corp sau, cu prescripţie medicală, la domiciliu folosind un panou de full-length sau un dispozitiv portabil.Portabile sunt foarte convenabil pentru zonele mici de vitiligo, dar sunt prea obositor şi dificil de utilizat pentru procente mai mari ca ei acoperă o suprafaţă foarte mică, la un moment dat. NB este uneori folosit în combinaţie cu alte tratamente de actualitate, dar este eficient pentru multe pe cont propriu. NB poate fi utilizat la copii destul de mari să stea în continuare şi să păstreze pe ochelari de protecţie. Rezultatele sunt adesea vazut încep între 30 şi 60 de tratamente, iar tratamentul este administrat, de obicei, de 3 ori pe săptămână. Posibilele efecte adverse ale NB includ ardere dacă este utilizat pentru prea mult timp. Dacă utilizaţi un panou full-corp sau caseta, pielea normală poate bronza, creşterea contrastului. Doar complete de unităţi de dimensiuni ale corpului asigura suprimarea sistemului imunitar necesare pentru stabilizare, care ar putea opri pierderea de pigment în continuare, ca unităţi portabile trata numai în zone izolate. Protecţia ochilor este purtat in timpul tratamentului pentru a proteja ochii, dar nu este necesară o dată de tratament este de peste.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter