cota
 

Boala vitiligo

Vitiligo este o afectiune cronica a pielii care suportă pierderi de colorat, rezultat în denivelări palide ale pielii. Statele de cercetare care este un tip de detaliat leukoderma manifesta caracteristic prin dipegmentation a epidermei. Punct de vedere clinic, se distinge prin macule albe pe piele care pot fi puţini sau numeroase. Aceasta a fost dovedit ca un stat în care sistemul imunitar este activat pentru a reacţiona împotriva şi ataca tesuturile organismului proprii şi se poate întâmpla în viitor la alte boli, cum ar fi bolile tiroidiene sau anemia pernicioasa.Categorie obişnuită de vitiligo se numeşte "Vitiligo vulgaris", de asemenea, cunoscut sub numele de vitiligo comun. Tipuri alternative includ liniar, Trachoma segmentare, vitiligo şi inflamatorii.

Cauza de fapt de vitiligo este încă susţinut.Conditia este mai evident în principal extern la persoanele cu pielea mai inchisa tipuri.Cauza clară a vitiligo este complex şi nu se ştie încă. Există dovezi care sugerează că aceasta este cauzată de un amalgam de factori de auto-imunitar, genetice şi de mediu. Dar, nu a fost dovedit în întreaga lume. Mai multe persoane considera având o legătură între arsură şi vitiligo. O ipoteză curent invocat cauza ca vitiligo se produce deoarece oamenii dezvolta anticorpi, care sunt dăunătoare pentru celulele care produc melanina unice în organism.

Î: Este Vitiligo este o afectiune periculoasa si letale? Este adevărat că zvonul Vitiligo provoaca moartea?

A: Vitiligo este o boala care este de multe ori amestecate sau confundate cu lepra, care se caracterizează prin prezenţa unor leziuni cutanate insotite de mancarime, care sunt infecţioase şi contagioase. Contrar credintei populare, Vitiligo nu este lepră. Lepra este cauzata de o bacterie în timp ce cauza exacta a Vitiligo este încă necunoscut pentru ştiinţă. Lepra, în cazul în care netratata, poate duce la deteriorarea permanentă a pielii, nervilor, ochilor şi a membrelor. Vitiligo, în cazul în care netratate, nu se duce la consecinţe grave. De fapt, Vitiligo este cea mai benignă dintre toate bolile de piele. Ea determină pacientul nu disconfort, de patch-uri nu mâncărime, şi ei nu sunt contagioase. Vitiligo este, în nici un fel, letale. Un pacient care suferă de vitiligo trebuie să se teamă de nimic pentru el, dacă părăseşte starea lui netratate, el ar avea nici o ameninţare cu moartea. Vitiligo este o afectiune cronica a pielii, care, spre deosebire de alte boli cronice, cum este diabetul zaharat, cancerul, nu deranjează un pacient şi nu ingestia medicament este necesar.

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter