cota
 

Vitiligo piele tulburare

Vitiligo este caracterizat ca o boala cronica a pielii care cauzeaza pierderea de pigment in piele. Acest rezultat frecvente pierderea de pigment in patch-uri de culoare albă sau neregulate, care sunt dezvoltate peste tot corpul. Zonele comune ale pielii care îşi pierd pigment sunt fata, brate, maini, picioare, şi zonele genitale.Boala de piele de Vitiligo apare atunci cand melanocitele mor sau nu funcţionează corect. Patch-uri vitiligo apar adesea simetric pe ambele parti de pe corp. În unele cazuri rare, mici zone ale corpului poate re-pigment ca acestea sunt recolonizat de melanocite.

Vitiligo tulburare a pielii poate fi, de asemenea, cauzate de stres care afecteaza sistemul imunitar.Sistemul imunitar poate duce deranjat organismului de a reacţiona. Ca rezultat, pielea incepe sa pierde pigment. Vitiligo afecteaza fetei si a corpului in timp ce parul de pe scalp pot afecta culoarea parului, lăsând pete albe sau dungi. Persoanele cu vitiligo, de asemenea, sunt oarecum mai predispuse la astfel de alte boli autoimune, precum alopecia areata, boala Addison, tulburări tiroidiene autoimune, diabet zaharat, şi anemia pernicioasa pentru a numi doar câteva.

Ca de estimările actuale, circa 0,5 la 1 la sută din populaţia lumii are tulburări de piele vitiligo. Cu toate acestea, cauza exactă a vitiligo este complex şi încă nu este complet cunoscut. Majoritatea persoanelor care suferă de această tulburare se dezvoltă înainte de 40 de ani, în timp ce, jumătate din oamenii se dezvolte inainte de ziua lor 20. Studii recente au arătat că Vitiligo afecteaza persoanele de toate originile etnice şi de ambele sexe, cu toate acestea, este mult mai uşor vizibile pe piele mai inchisa. Până în prezent, medicii au căzut în pretenţii de a veni cu orice dispozitiv care ar prezice cat de mult pigment un individ îşi va pierde. Cu toate acestea, persoanele cu cazuri severe poate pierde pigmentul peste tot corpul.

Tipul de obicei de boala de piele vitiligo se numeşte "Vitiligo vulgaris", de obicei numita vitiligo. Se crede ca vitiligo este o boala autoimuna, in care organismele de propriul sistem imunitar se activeaza. De asemenea, există unele dovezi care sugereaza ca vitiligo afecţiune a pielii este cauzata de o combinatie de factori genetici, auto-imune, şi de mediu. Oamenii dezvolta Vitiligo atunci când celulele producatoare de pigment, la "melanocite", sunt atacate şi distruse. Ca rezultat, pielea incepe sa pierde pigmentul, lăsând pete albe pe piele, cu ochii, membranele mucoase, urechea interna sau de păr. Anumite celule albe din sange provoca chiar moartea de melanocite.

Boala Vitiligo este adesea caracterizată prin pete palide sau albe care apar pe fata, maini sau picioare. Frecvent pierderea de pigment este progresivă, dar, de gradul de pierdere de pigment poate varia în fiecare marca de vitiligo. Ţineţi minte că în zonele de traumatism minor sau de arsuri solare sunt mult mai predispuse la aceasta. Tipic vitiligo prezinta o zona de alb lăptos piele, dar pot exista diferite nuante de pigment într-un patch. Uneori, o bordură de piele mai inchisa poate inconjura o zona a pielii lumina.Durata şi severitatea pierderii de pigment diferite, în timp ce lumina-pielea de oameni observa contrastul dintre pielea bronzat şi a zonelor afectate de vitiligo.

Deoarece Vitiligo poate aparea cu alte boli autoimune, cum ar fi bolile tiroidiene, deci este întotdeauna în valoare de consultarea unui medic în timp. Cei mai multi oameni cu vitiligo au bune condiţii generale de sănătate. Uneori, aceasta poate aduce modificări la aspectul de persoane care pot afecta o persoană emoţională şi psihologică de bine. Cu toate acestea, astăzi există mai multe strategii de ajutor persoanelor afectate Vitiligo învinge boala. Persoanele cu vitiligo trebuie să consulte un medic în caz de senzaţie de scăzut emotional si mental supărat. Ar fi înţelept să se consulte profesionisti de sanatate mintala inainte de a merge prin stres mental sau depresie.

Să ne introducă noastră cale de atac mai eficiente pe bază de plante, Cure vitiligo ulei. Ştim că durerea şi frustrarea şi, astfel, s-au dezvoltat un remediu pe bază de plante special concepute, Cure vitiligo ulei.Cure Vitiligo petroliere, care le-au fost căutaţi este garantat pentru a termina căutarea de a avea rapid re-pigmentare de boala de piele vitiligo cu nici efecte secundare. Face o mişcare înţeleaptă, apuca cel mai bun remediu din lume pe bază de plante Vitiligo, Cure vitiligo ulei şi a obţine o rapid re-pigmentare a pielii afectate vitiligo.

Persoanele cu tulburări de piele vitiligo va găsi petrol Cure vitiligo de foarte mare ajutor pentru vindecarea completă a bolii. Dovedit clinic cura permanenta pentru tulburare de piele, vitiligo sau Leucoderma, Cure ulei Vitiligo este 100% garantat. Cei cu Vitiligo sunt sigur de a găsi cele mai bune din lume "Cure vitiligo de ulei" o binecuvântare pentru a lupta impotriva bolii vitiligo şi pete vitiligo. Cure de ulei Vitiligo constituie o formula special conceput pe baza de plante care conţine ingrediente cum ar fi chimen negru, ulei de nucă de cocos, rădăcină agrişă şi Psoralea Folia Coryli. Aceste plante sunt atent amestecate într-o proporţie fixă, care învinge vitiligo şi stimulează re-pigmentare a pielii. Deoarece plante pure sunt componente principale ale Cure ulei de vitiligo, prin urmare, este sigur, cu efecte adverse mai puţin sau nu.

Q:What is the state of skin losing pigment called?

A: Este o boala numita vitiligo / Leucoderma / Lekoderma, care se caracterizează prin patchess albă a pielii cauzata de disfunctii sau distrugerea de melanocite, adică celule de producţie de pigment prezente în mod natural în piele. Patch-uri sunt mai frecvente în zonele în care pielea este expusa la soare. Ele apar mai frecvent pe mâini, picioare, brate, fata, buze, axile, zona inghinală, în jur de orificii ale corpului, organele genitale. Patch-uri pot sau nu se poate raspandi la alte parti ale corpului

vitiligo tulburare degresat, vitiligo skean tulburare, vitiligo sken tulburare, vitiligo skinn tulburare


order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter