cota
 

Simptomele vitiligo

Vitiligo se caracterizează prin prezenţa de pete albe sau de culoare pe piele sau macule mici (zonele de altă culoare a pielii). Vitiligo afecteaza 1-2 milioane de oameni numai in SUA. Vitiligo este raspandita in ambele sexe şi de toate rasele.
În scopul de a intelege simptomele de vitiligo, mai întâi trebuie să se concentreze asupra cauzelor bolii. Ştiinţa nu a fost încă în măsură să identifice o cauza exacta a acestei boli. Totuşi, un lot a fost de înţeles despre boala în ultimii ani. Mai multe ipoteze au fost propuse de oamenii de stiinta pentru a fi factor cauzal de vitiligo, care includ;

Autoimune tulburare:

Cum ar fi hipertiroidism sau hipotiroidism creste sensibilitatea pacientului la vitiligo. Conform acestei teorii, TYR gena creste susceptibilitatea de melanocite pentru sistemul imunitar. Ca pe unii cercetători melanocitelor înşişi sunt responsabile pentru distrugerea lor.

Tulburare genetica:

Vitiligo poate sau nu poate rula într-o familie. Copiii cu părinţi Vitiligo sunt mai predispuse de a moşteni genele defecte.

arsură:

Poate incita, de asemenea, distrugerea de melanocite duce la dezvoltarea de pete albe pe piele, dar această ipoteză este, în etapele sale iniţiale. Nu există dovezi solide pentru a susţine această afirmaţie.

Emoţională primejdie:

O ipoteză sugerează că stresul emoţional conduce la modificări chimice în organism, care poate reveni în a condus la vitiligo dar un studiu extensiv este necesară pentru a întări această ipoteză.
Dintre toate acestea, boala autoimuna este cauza cea mai plauzibilă şi de încredere de vitiligo. Mai multe studii ştiinţifice sunt în curs de desfăşurare extinderea pe natura de studii. Sperăm că în curând cauza exactă va fi cunoscută şi, astfel, remediul va fi disponibil. Până în prezent încă, boala rămâne un mister şi, astfel, nici un tratament exact şi absolut pot fi furnizate.
Indiferent de cauza, aceasta este de patch-uri albe sau de culoare pe piele, care sunt cel mai mare disconfort pentru un pacient. Pacienţii cu vitiligo sunt adesea confundate cu lepră şi pentru pacienţi, astfel, evitată şi ostracizat. Această izolare socială şi sentimentul de respingere duce la depresie psihologică şi pacienţii se simt mai rău. Este important pentru oameni, care au pacienţi Vitiligo în familia lor şi în împrejurimi, pentru a face să se simtă important şi normală şi nu unor proscrisi sociale sau paria. Încercaţi să nu pentru a începe de la pielea lor, pentru ochii noştri vorbesc uneori mintea noastră şi de a face daune, fără nici o declaraţie din partea noastră.
Principalul simptom al Vitiligo este apariţia de pete de pe piele. Există două tipuri de vitiligo;

Non – segmentare Vitiligo:

 1. Apare la orice varsta.
 2. Patch-uri localizate sau generalizate. Patch-uri cea mai mare parte sunt generalizate la întreg corpul, o condiţie care este cunoscut ca vitiligo Universalis.

Vitiligo segmente:

 1. rapidă a răspândirii
 2. Auto-imune tulburări nu joacă niciun rol.
 3. Spre deosebire de non-segmente Vitiligo este un tip mult mai stabil şi de tratament topic funcţionează cel mai bine pentru el.

 

Patch-uri vitiligo apar mai ales pe partile corpului expuse la soare;

 1. faţă
 2. ochi
 3. mâini
 4. nări
 5. gură
 6. încheieturile
 7. organelor genitale
 8. ombilic
 9. zonele rectale
 1. Albire precoce a parului este unul dintre simptomele de vitiligo. Totuşi, nu toţi pacienţii cu vitiligo arată semne de albire precoce a parului.
 2. Unii pacienţi prezintă, de asemenea, un semn de pierdere a culorii în cavitatea orală.

Vitiligo este una dintre bolile rare, ea are o prevalenta la nivel mondial de mai puţin de 1%. Dintre cele două tipuri, Non segmente este mult mai comun. Un lucru care trebuie înţeles este faptul că Vitiligo este o afectiune cronica, se răspândeşte încet-a lungul anilor. Cea mai mare parte de patch-uri apar în anul 40 de ani de viaţă. Că patch-uri va fi sau nu va difuza nu poate fi prezis.

 

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter