cota
 

Care sunt semnele si simptomele de vitiligo?

Vitiligo (leucoderma) este o afectiune a pielii in care celule speciale ale pielii, numite melanocite, care fac de pigment în piele, precum şi ţesuturile, cunoscut sub numele de membranele mucoase care linie interiorul gurii, nasului, zonele genitale si rectale, şi a retinei ochilor, sunt distruse. Ca rezultat, alb lăptos sau patch-uri de lumina roz de piele apar pe diferite parti ale corpului.Parul se poate transforma, de asemenea, alb / gri, care creste in zonele afectate de vitiligo şi de pe scalp.

Există trei modele principale de vitiligo, inclusiv modelul de contact, în care de-pigmentare este limitat la una sau doar câteva domenii, model pe segmente, în care de-pigmentate patch-uri să elaboreze, pe doar o parte a corpului, precum şi de model generalizate, cele mai multe model comun, în care de-pigmentare apare simetric pe ambele parti ale corpului.

Aceasta boala de piele a fost descoperit drumul înapoi în timp, şi poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă, sex şi rasă. Până la data de, cauzele exacte ale vitiligo nu sunt cunoscute, si cercetatorii si medicii au venit cu mai multe teorii cu privire la cauzele acestei boli de piele cronice. Cu toate acestea, aceasta boala cronica de piele este mult mai probabil de a dezvolta la persoanele cu anumite boli ale sistemului imunitar, cum ar fi hipertiroidism, alopecie areata, anemie pernicioasa, deşi, oamenii de stiinta inca nu stiu exact motivul pentru asocierea dintre aceste vitiligo şi boli autoimune. Cu toate acestea, Vitiligo poate fi de asemenea ereditare, că este, se poate rula în familii.Majoritatea oamenilor, care au vitiligo, se dezvolte inainte de varsta de 20, întrucât, unii se dezvolta, de asemenea, înainte de 40 de ani.

Există multe semne şi simptome de vitiligo.Cel mai de bază este că o persoană cu această boală de piele va începe să observe pete albe în curs de dezvoltare la lui / ei de piele. Vitiligo este mult mai probabil să afecteze zonele de piele care sunt mai expuse la soare, cum ar fi maini, brate, picioare, faţă şi gât, precum şi patch-uri albe pot fi găsite pe aceste zone exact. Alte domenii comune pentru pete albe să apară sunt subsuori si in regiunea inghinala, si in jurul gurii, nările, ochii, buric, rect şi organele genitale. Vitiligo alte simptome care pot fi observate în oameni este albire prematura a parului, sprancene, gene, şi barba. Cele cu pielea inchisa la culoare poate observa o pierdere de culoare în interiorul gurile lor, precum.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter