cota
 

Ce este vitiligo, şi ce cauzeaza aceasta?

Vitiligo este o boala de piele foarte frecvente care cauzeaza netede pete albe sau roz pentru a apărea pe pielea unei persoane în mod normal, pigmentat, precum şi albire prematura a parului de pe scalp. Aceste patch-uri alb / roz apar din cauza unor probleme de pigmentare, adică pierderea sau funcţionarea necorespunzătoare a celulelor, numite melanocite (celule care fac pigment), care dau culoare pielii.Raportul de persoane obtinerea afectate de boala de piele Vitiligo este de 1-2% pe tot globul, şi această boală de piele nu este contagioasa.

Există două tipuri principale de modele de vitiligo, inclusiv segmentare şi non-segmentar (generalizate). Non-segmentara model Vitiligo este mai frecventa la persoanele, şi-l afectează de obicei, zonele limitrofe orificiile corpului, degetele, degetele de la picioare, şi zone osoase. Acest tip de Vitiligo poate aparea la orice varsta, întrucât segmentar model Vitiligo este mult mai răspândită în rândul adolescenţilor.

Principalul simptom al Vitiligo este aspectul de alb / lumina pete roz pe zona de piele care a fost afectat. Alte simptome includ alb / gri patch-uri de par de la nivelul scalpului, precum şi anomalii de pigment de la nivelul retinei sau a irisului a ochilor.

Până la data, cercetatorii din intreaga lume nu sunt sigur cu privire la cauzele exacte ale vitiligo, şi mai multe teorii au apărut. Una dintre teorii este ca vitiligo poate fi o boala autoimuna. Aceste boli se întâmple atunci când sistemul imunitar atacă din greşeală o parte a corpului dumneavoastră. In vitiligo, sistemul imunitar poate distruge melanocite în piele. De asemenea, este posibil ca unul sau mai multe gene pot face o persoana mai multe sanse de a obtine vitiligo.

O alta teorie este aceea că se distruge melanocite. De asemenea, unii oameni au raportat că un singur eveniment, cum ar fi arsuri de soare sau de stres emotional, declanşat vitiligo, cu toate acestea, aceste evenimente nu au fost dovedit ştiinţific a fi o cauza de vitiligo.

Deşi Vitiligo nu poate fi vindecat, acesta cu siguranţă pot fi gestionate. Există diferite medicamente si unguente disponibile în piaţă, care pot ajuta în gestionarea Aceasta tulburare a pielii. Multe remedii moderne au apărut, de asemenea, de-a lungul anilor, cum ar fi intervenţiile chirurgicale şi tratamente cu laser. Cu toate acestea, sa observat că aceste căi de atac au anumite efecte secundare, care nu sunt bune pentru pacient. De aceea, vă recomandăm formula pe baza de plante pentru a vindeca această boală, cum ar fi uleiul nostru CURE Vitiligo.

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter