cota
 

Cine este afectat de vitiligo, vitiligo şi este moştenită?

Tulburări de pigmentare a pielii vitiligo, cauzată de funcţionarea defectuoasă a celule care fac pigment în piele (melanocite), este o afectiune frecventa a pielii din jurul globului. Aceasta boala de piele distruge melanocite în piele, membranele mucoase (tesuturi care linia de interiorul gurii şi a nasului, precum şi în zonele genitale si rectale), şi retinei (stratul interior a globului ocular). Ca urmare, netede pete albe sau roz de piele apar pe diferite parti ale corpului.Parul care creste in zonele afectate de vitiligo, de obicei, se transforma alb, de asemenea.

Vitiligo a afectat aproape 1 la 2 la suta din populatia lumii, ceea ce face ca aproximativ 40 50 milioane de oameni. Şi în Statele Unite, aceasta afectiune a pielii, afectat la 2 la 5 milioane de oameni. Vitiligo poate fi găsit în oricine, indiferent de rasă, sex, vârstă şi. Cu toate acestea, cea mai mare parte a fost observat la persoanele mai puţin de 40 de ani in varsta.

Cauzele exacte ale vitiligo nu au fost încă găsite, dar mai multe teorii diferite de către medici şi cercetători au apărut în ultimii ani. Deşi unele dintre aceste teorii sugereaza ca vitiligo pare a fi mai frecvente la persoanele cu anumite boli autoimune, inclusiv insuficienţă corticosuprarenală (boala Addison), hipertiroidismul (o glandă tiroidă hiperactivă), areata Alopecia (patch-uri de chelie), şi anemia pernicioasa (un nivel scăzut nivelul de celule roşii din sânge cauzate de eşec al organismului de a absorbi vitamina B12), altii sugereaza ca vitiligo poate fi de asemenea ereditare. Aceasta înseamnă că copiii ai căror părinţi au tulburare sunt mai susceptibile de a dezvolta boala. Cu toate acestea, acest lucru nu este 100% corecte, la fel ca alte teorii. Majoritatea copiilor nu va primi vitiligo, chiar dacă un părinte are, şi cei mai mulţi oameni cu vitiligo nu au un istoric familial de tulburare.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter