cota
 

Va patch-uri depigmentate Spread?

Vitiligo este o afecţiune a pielii, care este cauzat de pierderea sau funcţionarea necorespunzătoare a celulelor, numite melanocite, care dau culoare pielii. Având în vedere această tulburare cronica a pielii, nu numai melanocite sunt distruse, dar, de asemenea, ţesuturile, cunoscute ca membrane mucoase care linie interiorul gurii, nasului, zonele genitale si rectale, şi a retinei ochilor. Acest lucru duce la apariţia de neted, alb lăptos sau patch-uri de lumină roz în mijlocul a pielii în mod normal, pigmentat.Parul se poate transforma, de asemenea, alb / gri, care creste in zonele afectate de vitiligo şi de pe scalp.

Vitiligo, în general, apare într-una din cele trei modele: Modelul Focal Vitiligo-depigmentare este limitat la una sau doar câteva domenii, pe segmente Vitiligo - patch-uri depigmentate apar doar pe o parte a corpului persoanei; generalizate Vitiligo - cea mai comuna forma de vitiligo , în care depigmentarea apare pe diferite parti ale corpului, de multe ori similare pe fiecare parte a corpului. În plus faţă de pete albe pe piele, unii oameni cu vitiligo pot avea părul alb, în creştere de pe scalp, gene, sprancene, barba şi. În cazuri extrem de rare, vitiligo poate afecta culoarea ochilor sau pigment de la nivelul retinei.

Model Vitiligo Vitiligo focală şi segmente rămâne localizat la o parte a corpului şi nu răspândit. Nu există nici o modalitate de a prezice dacă generalizate vitiligo va răspândi. Pentru unii oameni, de patch-uri depigmentate nu se raspandesc.Tulburare este de obicei progresiva, cu toate acestea, şi în timp de patch-uri albe se va raspandi la alte zone ale corpului. Pentru unii oameni, vitiligo se răspândeşte încet, peste mulţi ani. Pentru alte persoane, are loc răspândirea rapidă. Unii oameni au raportat depigmentare suplimentare în urma perioadelor de stres fizic sau emotional.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter