cota
 

terapii suplimentare

Altele decât terapii medicale şi chirurgicale disponibile pentru tulburare cronica a pielii de vitiligo, sunt multe etape care le poti lua pe cont propriu pentru a proteja pielea, reduce aparitia de pete albe cauzate de vitiligo, şi să facă faţă cu aspectele emotionale ale acestei boli de piele .

Unele dintre cele mai frecvente includ:

• Utilizarea de protectie solara: Persoanele care suferă de vitiligo, în special cei cu pielea echitabil, ar trebui să evite expunerea la soare şi de a folosi un ecran protector care ofera protectie de la UVA şi lumina ultraviolete B. Bronzare face contrastul dintre pielea normala si depigmentat mai vizibile. Protectie solara ajuta la protejarea pielii de arsurile solare şi de daune pe termen lung.

• Utilizarea produselor cosmetice: Unii pacienţi cu vitiligo acoperi patch-uri cu pete depigmentate, machiaj, sau auto-loţiuni de bronzat. Aceste produse cosmetice pot fi deosebit de eficient pentru persoanele ale căror Vitiligo se limitează la zonele expuse ale corpului. Multe companii de cosmetice ofera machiaj sau vopsele care puteţi găsi ajutor pentru acoperirea patch-uri depigmentate. Auto-loţiuni de bronzat au un avantaj de peste machiaj, în care culoarea va dura mai multe zile şi nu se va desprinde de spălat.

• Alăturaţi-vă grupuri de consiliere şi sprijin: Multe persoane cu vitiligo se pare util pentru a obţine consiliere de la un profesionist de sănătate mintală. Oamenii de multe ori găsesc ei pot vorbi cu consilierul lor, despre problemele care sunt dificil de a discuta cu oricine altcineva. Un consilier de sanatate mintala pot oferi, de asemenea, de sprijin şi de a ajuta în a face faţă cu vitiligo. În plus, acesta poate fi de ajutor pentru a participa la un grup de sprijin vitiligo.

Toate metodele de mai sus menţionate de ingrijire de sine se poate dovedi a fi foarte util pentru persoanele care au vitiligo. Nici unul dintre aceste metode de precauţie sunt periculoase, şi nici nu au efecte secundare.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter