cota
 

piper negru

Studii recente de cercetare efectuate de cercetatorii britanici arata ca piper negru poate duce la tratamente mai bune pentru o afecţiune a pielii deformeaza, numită vitiligo, care afecteaza aproximativ 1-2% din populaţia lumii. Acesta a fost studiat că piperina (compus care dă piper negru gustul picant, picant), prezent în extract de piper negru este capabil de a produce pigmentarea în piele. Astfel, cercetatorii au ajuns la concluzia că piper negru se poate dovedi a fi foarte benefic pentru persoanele cu vitiligo.

Tulburare cronica a pielii de vitiligo distruge pigmentul de culoare sau de a face celule la nivelul pielii, numite melanocite, şi pot afecta, de asemenea, membranele mucoase (cum ar fi tesut in interiorul gurii şi nasului) şi ochi. Ca rezultat, neted, alb lăptos sau patch-uri de lumină roz în mijlocul a pielii în mod normal, pigmentat apar.Parul se poate transforma, de asemenea, alb / gri, care creste in zonele afectate de vitiligo şi de pe scalp.

Studiile, efectuate de către echipa de oameni de stiinta medicale de a Colegiului Regal din Londra, arată că efectele piperina deveni important să se îmbunătăţească atunci când a fuzionat cu fototerapia ultraviolete, aşa cum se întâmplă în PUVA. Echipa de oameni de stiinta "pare mult mai optimist şi pozitiv cu privire la constatarea şi au convingerea fermă că ar fi o descoperire revoluţionară care are potentialul de a schimba scena ştiinţifică pentru vitiligo.

Există multe produse pe bază de piperina disponibil ca un aditiv alimentar în piaţă astăzi, dar nu sunt utilizate pentru aplicaţii de piele. Nu au fost efectuate studii privind modul în care reacţionează organismul pe termen lung la piperina.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter