cota
 

laser excimer

Starea cronica de piele de vitiligo (Leucoderma) cauzeaza depigmentare pielii. Din cauza acestei boli, alb lăptos sau patch-uri de lumina roz de piele apar pe zona corpului în care a afectat vitiligo. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că, în acest boala cronica de piele, o persoană care are vitiligo, lui / ei corp de celule albe din sange ataca celulele pigmentare ale pielii numite melanocite din cauza unei mutatii genetice. Vitiligo nu afectează starea de sănătate a pacientului în ansamblu, dar poate fi destul de dificil de a face cu psihologic. În ciuda mitului popular că tratamentul de Vitiligo este "imposibil", exista multe tratamente disponibile pentru această tulburare de piele. Una dintre cele mai recente este Foi altoire epidermice.

La fel ca şi diverse tratamente medicamentoase, multe tehnici chirurgicale sunt, de asemenea, o evoluţie rapidă pentru gestionarea de vitiligo prin piele / transplant de melanocite. Cel mai recent astfel de tehnică, Supraaltoire Foi epidermice, a fost studiat într-o cercetare publicată în Dermatologie JW. Ar fi util să menţionăm că grefe blistere de aspirare epidermice, grefele de punch, şi grefe autologe de keratinocite si melanocite de cultură au fost utilizate în trecut, cu grade variabile de succes.

Cercetatorii au luat 0,1 mm grefe epidermice coli de la fese, cu un aer Zimmer dermatome şi se fixează aceste grefe de piele cu depigmentare dermabraded superficiale. 19 de oameni cu vitiligo şi unul cu piebaldism a fost altoit în acest mod. Foile de epidermei au fost asigurate pentru zona de gazdă, cu silicon plasă şi apoi acoperit timp de o săptămână cu tifon inmuiat in ser fiziologic. Pacienţii au fost ulterior încurajate pentru a expune acest domeniu altoită la lumina soarelui. 64% dintre site-urile, astfel altoite atins repigmentare 5-100% în luna 4-8. 18% atins 50-70% repigmentare în timp ce alte 18% au avut mai puţin de 20% de succes. De asemenea, sa observat că persoanele cu leziuni stabile au avut repigmentare mai completă.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter