cota
 

genetică

Boala cronica de piele de Vitiligo afecteaza aproximativ 1-2% din populaţia lumii. In aceasta boala, pigment de culoare sau de luare celule din piele, numite melanocite, sunt distruse, precum şi membranele mucoase (cum ar fi tesut in interiorul gurii şi nasului) şi eyemay fi de asemenea afectate. Ca rezultat, neted, alb lăptos sau patch-uri de lumină roz în mijlocul a pielii în mod normal, pigmentat apar.Parul se poate transforma, de asemenea, alb / gri, care creste in zonele afectate de vitiligo şi de pe scalp. Exista mai multe argumente care sugerează că Vitiligo este o boala genetic dependent, astfel genetica joacă un rol important în definirea, care ar putea obţine afectate de aceasta.

Studiile genetice au demonstrat că anumite gene sunt cruciale pentru dezvoltarea de vitiligo. Aceasta boala este declarat a fi cauzate de moştenire de mai multe gene cauzale simultan, eventual, în combinaţii diferite în diferite persoane, plus expunerea la factori de risc de mediu sau factori declanşatori care nu sunt încă cunoscute. Fenoli, stres şi chiar fizic sau emotional, sunt suspectate de a fi factori declansatori de mediu, dar cercetările continuă în aceste posibilităţi şi altele.

Vitiligo, de asemenea, tinde să apară mai des cu anumite alte boli autoimune, cum ar fi hiper-sau hipo-thyroidism (o glanda tiroida supra-sau sub-activ), insuficienţă corticosuprarenală (subproducţia de hormon de corticosteroizi de către glanda suprarenală), artrita reumatoida, de tip 1 de diabet, psoriazis, lupus eritematos sistemic, şi anemia pernicioasa (subnormal celule roşii în sânge cauzate de incapacitatea de a absorbi vitamina B12). Acest lucru sugerează faptul că aceste boli autoimune diferite partaja, probabil, cel puţin o serie de factori predispozanti genetici sau de mediu cauzale, deşi acestea rămân în mare parte necunoscute.

Vitiligo afecteaza ambele sexe şi de toate rasele, dar este mult mai vizibil la persoanele cu pielea mai inchisa. Se poate începe la orice vârstă, dar aproximativ jumatate din cei cu vitiligo se dezvolte inainte de varsta de 20, iar aproximativ 95% înainte de 40 de ani.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter