cota
 

ginko Biloba

Disting prin patch-uri depigmentate ale pielii, vitiligo este una dintre cele mai frecvente tulburari de celule de pigment, gasit in 1-2% din populatia lumii. Oricine, în ciuda lor de sex, vârstă sau etnie, poate avea vitiligo. Aceasta afectiune cronica a pielii, în general, este considerat a fi o conditie autoimuna, in care melanocitele, celulele pigmentare ale pielii, sunt atacaţi de către organismul de propriile celule ale sistemului imunitar şi a opri producerea de pigmentare. Exista alte teorii, inclusiv interacţiunea şi contribuţia de stres biochimice, oxidativ, factorii genetici, de mediu şi neuronale. Rezultatele condiţie în zone netede, alocuri depigmentate ale pielii, care sunt mult mai predispuse la arsuri solare.

Există diverse tratamente disponibile pentru vitiligo astăzi, inclusiv terapii medicale, terapii chirurgicale şi terapii naturale / pe bază de plante. Recent, mai mult de cercetare se face pe tratamente naturale de vitiligo, şi extract de frunze de Ginkgo biloba copac este una dintre ele, care sa dovedit a fi foarte util in tratarea acestei boli de piele.

Pentru un tratament eficient de vitiligo, este la fel de important pentru a aresta progresie a bolii, deoarece este de a induce repigmentare. Recent, stresul oxidativ a fost demonstrat de a juca un rol important în patogeneza de vitiligo. Extract de ginkgo biloba sa dovedit a avea proprietati antioxidante si imunomodulatoare. Unii cercetători cred că Vitiligo este rezultatul a radicalilor liberi la nivelul pielii şi că Ginkgo previne acesti radicali liberi de la a face rău în continuare.

Mai multe studii, cercetări şi tratamente placebo sunt de făcut pentru a se asigura cu privire la extractele de Ginkgo Biloba şi efectele lor asupra pacienţilor care suferă de vitiligo. Până în prezent, sa dovedit că aportul oral este mult mai eficienta decat folosirea de actualitate pentru tratamentul de vitiligo.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter