cota
 

interioară bronzare

Tulburări de pigmentare a pielii vitiligo, cauzată de funcţionarea defectuoasă a celule care fac pigment în piele (melanocite), este o afectiune frecventa a pielii din jurul globului. Aceasta boala de piele distruge melanocite în piele, membranele mucoase (tesuturi care linia de interiorul gurii şi a nasului, precum şi în zonele genitale si rectale), şi retinei (stratul interior a globului ocular). Ca urmare, netede pete albe sau roz de piele apar pe diferite parti ale corpului.Parul care creste in zonele afectate de vitiligo, de obicei, se transforma alb, de asemenea.

Oamenii de ştiinţă de astăzi au câştigat o mai bună înţelegere a bolilor de piele cronice de vitiligo prin cercetare intensă şi detaliată decât în trecut. Vitiligo Deşi a fost considerat netratabile, la un moment dat, în prezent, un număr de terapii medicale, chirurgicale şi adjuvanta sunt disponibile şi s-au dovedit a fi destul de eficient.Scopul principal pentru a trata aceasta boala cronica de piele este de a îmbunătăţi aspectul cuiva prin acoperirea cu pete depigmentate pe corp provocate de vitiligo. Una dintre cele mai recente cercetari efectuate au demonstrat că o modalitate de a trata Vitiligo este prin bronzarea artificială.

PUVA topica este una din cele mai multe opţiuni de tratament disponibile pentru vitiligo şi se realizează cu expunerea la lumina UVA o data sau de doua ori pe saptamana. Cu toate acestea, recent, UVB a fost folosit ca o alternativă la PUVA. Acest tip de tratament poate fi administrat ca PUVA şi dat până la de trei ori pe săptămână. Deoarece este simplu de administrat, acest tip de tratament pare să fi câştigat de acceptare mai largă.

Interioară bronzare este o "bronzare", care poate ajuta ascunde imperfectiunile prin adăugarea de culoare în zonele depigmentate. Aceasta se face prin intermediul spray-uri de la saloane. Interioară bronzare poate ajuta, dar depinde în mare măsură de cât de mari pete depigmentate sunt si cat de intunecat (sau lumina) lor alt domeniu este pigmentat.

Potrivit unei recente de cercetare realizat în New York, bronzarea artificială ar putea fi dependenta de o puţini adulţi tineri şi cei care s-au cuplat pe paturi de bronzat ar putea fi predispus la abuzul de problema reţinerii şi substanţe prea. Pentru a face această cercetare, echipa de cercetare a avut 421 de elevi din zona de nord-est a Statelor Unite şi le-a cerut să completeze chestionarul cu privire la obiceiurile de interior de bronzare, consumul de substanţe, anxietate şi depresie.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter