cota
 

terapii medicale

Exista mai multe terapii medicale disponibile pentru tratamentul vitiligo boli cronice de piele, cele mai multe dintre care sunt aplicate local.

Unele dintre cele mai frecvent utilizate sunt:

• Terapia cu steroizi: creme cu steroizi poate fi de ajutor in repigmentarea pete albe, mai ales dacă acestea sunt aplicate în stadiile iniţiale ale bolii. Medicii de multe ori prescrie o crema usoara corticosteroizi topici (grup de medicamente similare, la hormoni, cum ar fi cortizonul), pentru copii sub 10 ani şi unul mai puternic pentru adulti. Aceasta crema ar trebui să fie aplicat pe pete albe pe piele timp de cel puţin 3 luni înainte de a vedea rezultate. Creme Corticosteriod sunt cel mai sigur şi mai simplu tratament pentru vitiligo, dar nu sunt la fel de eficace ca psoralen photochemotherapy. Cu toate acestea, ca orice medicament, aceste creme pot provoca reacţii adverse, în special în zonele unde pielea este subtire, cum ar fi pe fata si axile, sau in regiunea genitala.

• Psoralen Photochemotherapy: De asemenea, cunoscut ca psoralen şi ultraviolete Un tratament (PUVA), aceasta este, probabil, cel mai eficient tratament pentru disponibil în Statele Unite ale Americii vitiligo.Scopul terapiei este de a PUVA repigment de pete albe. Cu toate acestea, este consumatoare de timp, şi de îngrijire trebuie să fie luate pentru a evita efectele adverse, care pot fi uneori severe. Psoralen este un medicament care conţine substanţe chimice care reacţionează cu lumina ultravioleta pentru a determina închiderea la culoare a pielii.Tratamentul presupune luarea psoralen de gura (oral - utilizat pe scară largă pentru persoanele cu vitiligo sau pentru persoanele care nu răspund la tratamentul topic PUVA) sau aplicarea ei în piele (topic - folosit mai ales pentru persoanele cu un număr mic de patch-uri depigmentate care afectează o parte limitată a corpului si pentru varsta copiilor 2 şi mai mari, care au pete localizate de vitiligo). Aceasta este urmată de expunerea la soare cu atenţie temporizat sau la lumina ultraviolete A (UVA), care vine de la o lampa speciala. De obicei, veti primi tratamente in cabinetul medicului dumneavoastră, astfel încât să poată fi atent monitorizate pentru orice efecte secundare. Trebuie să reduceţi la minimum expunerea la lumina soarelui, la alte perioade. Pentru pacienţii care nu pot merge la o facilitate pentru a primi PUVA terapie, medicul poate prescrie psoralen care pot fi utilizate cu expunerea la lumina solară naturală.Medicul vă va oferi instrucţiuni atentă la efectuarea de tratament la domiciliu şi vă va monitoriza în timpul controale programate.

• Depigmentare: Acest tratament presupune decolorare restul pielii de pe corp pentru a se potrivi cu zonele care sunt deja alb. Pentru persoanele care au vitiligo pe mai mult de 50% din corpurile lor, depigmentare poate fi cea mai bună opţiune de tratament. Pacienţii se aplică eter monobenzyl de droguri de hidrochinonă (monobenzone) de două ori pe zi, pentru zonele pigmentate până când se potrivesc cu zonele deja-depigmentate. Trebuie să evitaţi direct cu pielea-la-contact cu pielea cu alte persoane timp de cel puţin 2 ore după aplicarea de droguri, ca transferul de droguri poate provoca depigmentarea pielii a celeilalte persoane.Efect secundar major al terapiei este de depigmentare inflamaţie (roşeaţă şi umflătură) a pielii. Puteţi avea mâncărime sau piele uscată. Depigmentare tinde să fie permanentă şi nu este uşor de inversat. În plus, o persoană care suferă de depigmentare vor fi întotdeauna deosebit de sensibile la lumina soarelui.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter