cota
 

segmente Vitiligo

Conditie cronica de piele cunoscut sub numele de depigmentare vitiligo cauze de secţiuni de piele. Acest lucru se întâmplă atunci când melanocitelor, celulele care fac pigment, sau da culoare pielii, mor sau sunt defectuos.

Vitiligo poate fi clasificat în diverse moduri. Una dintre cele două categorii de cele mai comune şi uşor de înţeles de Vitiligo este forma pe segmente de vitiligo (o alta fiind forma generalizata de Vitiligo).

În cazul în care forma generalizata de Vitiligo apare adesea ca pete simetrice albe pe ambele părţi ale corpului şi este, de asemenea, cunoscut sub numele de vitiligo bilaterale, sub forma de segmente Vitiligo afecteaza doar o zona a corpului unde alb lăptos sau pete roz de piele pot să apară. Acest lucru este cunoscut sub numele de vitiligo unilateral sau localizate pe segmente. Vitiligo unilateral este mai putin comuna decat vitiligo bilaterale. Aceasta apare cel mai frecvent la copii. Mai mult de jumatate din pacientii cu vitiligo au pete pe segmente de par alb.

Deşi cauza exactă a Vitiligo este încă necunoscut, de cercetare sugerează că ar putea apărea din autoimuna, stres genetice, oxidativ, neuronale, sau cauze virale. Aceasta a afectat 1-2% din populaţia lumii şi poate începe la orice vârstă, în orice sex sau grup etnic.

Vitiligo este mult mai probabil să afecteze curse colorate. Ea poate dispărea spontan, în timp ce unele persoane se poate afişa un alţii incetini progresia.

Vitiligo poate afecta orice zona a corpului, dar cel mai frecvent apare în piele, care este, de obicei, expus la soare, cum ar fi fata, gat si maini. Este foarte frecvente la persoanele a căror piele este inchis sau bronzat. Uneori, se poate dezvolta, de asemenea, pe scalp. Păr Un pacient poate transforma, de asemenea, alb sau gri, din cauza lipsei de melanina in aceste zone.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter