cota
 

terapii chirurgicale

În prezent, există diverse terapii chirurgicale disponibile pentru tratarea vitiligo şi acestea trebuie să fie luată în considerare numai după tratament medical adecvat este furnizat. Tehnici chirurgicale sunt consumatoare de timp şi costisitoare şi, de obicei, nu plătite de operatorii de transport de asigurare. Acestea sunt potrivite numai pentru pacienţii atent selectate, care au vitiligo, care a fost stabil timp de cel puţin 3 ani.

Terapiile chirurgicale disponibile astazi includ:

• Grefe autologe de piele: Pentru acest tratament, medicul inlatura sectiuni ale pielii normale, pigmentate şi le plasează pe zonele depigmentate de la o zona a corpului si se ataseaza la un alt domeniu. Acest tip de grefa de piele este folosit uneori pentru pacientii cu pete mici de vitiligo. Există mai multe complicaţii posibile ale pielii autolog de altoire. Pot produce infecţii, cicatrici se poate dezvolta, o piatra poate apărea, sau o pigmentare pete, sau poate să nu reuşească să repigment la toate. Tratamentul cu altoire nevoie de timp şi este costisitoare, şi nici nu este considerat acceptabil, nici accesibile de către mulţi.

• Grefe de piele Utilizarea Blistere: Această procedură necesită medicul pentru a crea vezicule pe piele pigmentata cu ajutorul de căldură, de aspirare, sau de frig. Vârfurile de blistere sunt apoi tăiate şi transplantat intr-o zona de piele depigmentat. Riscurile de blister altoire includ cicatrici şi lipsa de repigmentare. Cu toate acestea, există un risc mai mic de cicatrizare cu aceasta procedura decat cu alte tipuri de altoire.

• Micropigmentarea (tatuaj): Acest proces presupune implantarea de pigment in piele, cu un instrument chirurgical special. Este cel mai bine pentru zona buzelor, mai ales la persoanele cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, este dificil pentru medic pentru a se potrivi perfect culoarea pielii din zona înconjurătoare. Zona tatuat nu se va schimba în culoarea atunci cand este expusa la soare, cu toate că pielea din jurul normală. Deci, chiar dacă zona de tatuat coincide cu pielea din jurul perfect de la început, el nu poate mai târziu. Tatuajul tinde să se estompeze in timp. În plus, tatuajul a buzelor poate duce la episoade de focare blistere cauzate de virusul herpes simplex.

• Transplanturile autolog de melanocite: În acest proces, medicul ia o mostra de piele pigmentate normal şi îl plasează într-un vas de laborator care conţine o celulă specială, cultura soluţie să crească melanocite. Când melanocite în soluţie de cultura s-au înmulţit, de transplanturi de medic le la patch-uri de piele depigmentate. Această procedură este în prezent, experimental şi este imposibil, pentru îngrijirea de rutină a persoanelor cu vitiligo. De asemenea, este foarte scump, iar efectele sale secundare rămân necunoscute.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter