cota
 

tacrolimus

Vitiligo este una dintre cele mai frecvente tulburari de celule de pigment, gasit in 1-2% din populatia lumii. Acesta se distinge prin patch-uri depigmentate ale pielii de pe corpul unei persoane. . Oricine, în ciuda lor de sex, vârstă sau etnie, poate avea vitiligo. Aceasta afectiune cronica a pielii, în general, este considerat a fi o conditie autoimuna, in care melanocitele, celulele pigmentare ale pielii, sunt atacaţi de către organismul de propriile celule ale sistemului imunitar şi a opri producerea de pigmentare. Diverse tratamente pentru vitiligo sunt disponibile în prezent, inclusiv tratamente de actualitate medicamente, cum ar fi tacrolimus unguent.

Conform rezultatelor unui studiu randomizat, dublu-orb studiu publicat in numarul din Arhivele de Dermatologie, tacrolimus a fost la fel de eficace în tratamentul vitiligo ca clobetasol si pot fi preferat prima linie de tratament pentru zonele sensibile ale pielii. Având în vedere proprietăţile imunomodulatoare şi profilul mai sigure decât corticosteroizi, tacrolimus unguent desfăşoară o mai buna beneficiu-efect toxic raportul şi oferă o nouă alternativă terapeutică la corticosteroizii topici la copii cu vitiligo.

Imunomodulatori, cum ar fi tacrolimus unguent 0,1% şi 0,03%, iar crema pimecrolimus 1% sunt aprobate pentru tratarea dermatitei atopice la pacienţii adulţi, adolescenţi şi copii de peste 2 ani. Tacrolimus poate fi folosit ca o alternativa la steroizi, în multe alte forme de dermatite, cum ar fi vitiligo. Acest unguent nu determina atrofie, telangiectazii, sau efecte adverse oculare de corticosteroizi topici, care a limitat cererea de fata si zonele intertriginoase.

Tacrolimus actioneaza pe celulele T şi celulele mastocitare, de activare inhibarea celulelor T şi producţia de citokine proinflamatorii, cum ar fi factorul de necroză tumorală (TNF), ale căror niveluri sunt mai mari în piele lezional vitiligo. În plus, previne eliberarea de mediatori proinflamatorii în celulele mastocitare de degranulare, şi tratamentul multe de succes de vitiligo cu tacrolimus a fost raportată recent.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter